Indiscreții de Vâlcea

0

Primăria pregăteşte o achiziţie de 2 milioane de euro
Primăria Râmnicu Vâlcea se află în curs de achiziţionare a clădirii SOCOM, situată pe strada General Magheru, precum şi terenul intravilan aferent de 2.246 m.p. Imobilul îi aparţine omului de afaceri Ion Antonescu şi urmează să fie amenajat ca sediu de birouri pentru aparatul de specialitate al primarului. Pentru această achiziţie, municipalitatea oferă fix 2.144.191,14 euro. O fi mult? O fi rezonabil? Propunerea se află pe ordinea de zi a şedinţei din 28 martie a CL Râmnicu Vâlcea. Clădirea, cu parter şi trei etaje, a fost construită în anii 70.

Şmecherii cu personalul de la cabinetele parlamentare?
Se zvoneşte că nişte parlamentari vâlceni folosesc aceiaşi consilieri pentru cabinetele lor. Serios?? Şi? Fac şi economie la bugetul ţărişoarei sau bagă ei banii în buzunar? Ori îi mai şi împart cu alţii?

Unii şi-au dat ochii peste cap…
Impresionantă şedinţa festivă de marţi a Consiliului Local Râmnicu Vâlcea dedicată împlinirii a 100 de ani de la unirea Basarabiei cu România. S-au rostit discursuri de calitate, s-au recitat poezii, unii au şi lăcrimat. Dar tot s-a întâmplat ceva prozaic. Grig Crăciunescu şi Mircea Poenaru, consilieri PNL, şi-au dat ochii peste cap şi au mormăit în barbă atunci când Constantin Rădulescu, preşedintele CJ Vâlcea, a spus: „Îl apreciez mult pe Mircia Gutău, prieten care ştie ce înseamnă onoare şi cuvânt dat. Bucovinean!”

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ