Achizitie publica furnizare echipamente
Proiect: “EXECUTARE MOBILIER LA COMANDA”

Tipul materialului: Anunţ de licitaţie
Titlul proiectului: „26EXECUTARE MOBILIER LA COMANDA”
Numele beneficiarului: SC MIRAKL SRL
Obiectivele proiectului: Obiectivul general al proiectului îl constituie dezvoltarea SC MIRAKL SRL prin achizitia de echipamente de ultima generatie pentru fabricarea mobilierului la comanda.
Valoarea totala a proiectului: 519.078 lei
Data începerii şi finalizării proiectului: 12.12.2017 si 12.12.2018
Codul MySMIS: 111801
SC MIRAKL SRL, cu sediul in mun. Craiova, str. Buciumului nr.52, bl. 51-41, sc. 1, ap. 13, Tel: 0722340954, email: lucian_x3@yahoo.com, va invitatia sa participati la procedura – Achizitie competitiva aplicabila beneficiarilor privati – prin cerere de oferta, avand ca obiect furnizarea de echipamente, COD CPV: 42642100-9 – Masini-unelte pentru prelucrarea lemnului.
Echipamentele ce urmeaza a fi achizitionate sunt:
LOT 1
1 ROUTER CNC 1 buc
2 MASINA APLICAT CANT 1 buc
3 CIRCULAR DE FORMATIZAT CU MASA MOBILA 1 buc
4 MASINA DE GAURIT MULTIPLU 1 buc
TOTAL LOT 1 : 322,000.00 LEI FARA TVA
LOT 2
5 MOTOSTIVUITOR 1 buc
TOTAL LOT 2 : 87,000.00 LEI FARA TVA
Valorea Estimata Totala : 409,000.00 LEI FARA TVA
“Procedura competitiva aplicabila pentru achizitiile solicitantilor/ beneficiarilor privati pentru atribuirea contractelor de furnizare, servicii sau lucrari finantate din fonduri europene” aprobata prin Ordinul MFE nr. 1284/2016.
Tipul contractului este de “Furnizare produse” si se incheie pe o perioada de 5 luni. Pretul este ferm si nu se poate ajusta.
Locatia de furnizare a echipamentelor este: Mun. CRAIOVA, Str. Bilteni nr. 54, jud. Dolj, Romania CP:200211
Criteriul de selectie: oferta cea mai avantajoasa.
Operatorii economici interesati de licitatie pot lua documentatia de atribuire (specificatii tehnice) de la adresa CRAIOVA, Str. Bilteni nr. 54, jud. Dolj, Romania CP:200211.
Ofertele se vor depune pana la data de 20.04.2018, ora 12:00 in CRAIOVA, Str. Bilteni nr. 54, jud. Dolj, Romania CP:200211
Pentru mai multe informatii:
Persoana de contact: Mirescu Lucian, funcție Administrator
Tel/fax/email: 0722340954 / Lucian_x3@yahoo.com, Sau la adresa CRAIOVA, Str. Bilteni nr. 54, jud. Dolj, Romania CP:200211