Indiscreții de Vâlcea

0

Dedesubturile unei demisii de notorietate
Surse HCM Râmnicu Vâlcea spun că Aurelian Roşca, antrenorul principal care pe 1 martie a decis irevocabil să părăsească echipa de handbal, o ţinea din demisie în demisie. Cică pentru prima dată ar fi demisionat anul trecut în aprilie. Surprinzătoare gesturi, având în vedere parcursul foarte bun al echipei. O explicaţie ar exista totuşi. Se zvoneşte că Roşca nu ar mai avea capacitatea psihică de a face faţă stresului inerent în sportul de performanţă, refugiindu-se, cel puţin pentru moment, în liniştea şcolii la care este doar profesor.

Cine să fi fost martorul protejat?
Pe 26 martie se împlinesc patru ani de la pronunţarea sentinţei de condamnare pentru fapte de corupţie a fostului primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, Emilian Frâncu. Întrebare: cine să fi fost martorul cu identitate protejată din dosar? Căci a existat unul…

Secretoşii!
O delegaţie a Primăriei Râmnicu Vâlcea a făcut, recent, o excursie de documentare la Kromeriz – Cehia, oraş înfrăţit cu Râmnicul de foarte mulţi ani. Extrem de discret, grupul nu a postat nici măcar o poză de la „frăţiori”. De parcă nici n-ar fi trecut pe acolo.

Diva, tot divă şi la bulău!
Ce ţi-e şi cu divele astea! Nu le rezistă bărbaţii nici chiar la bulău! Recent, Ana- Maria Pătru, fosta şefă a AEP, a vorbit la Antena 3 despre cum a fost hărţuită sexual de procurorul Lucian Onea. ”Da, am fost hărţuită sexual cât timp am stat în arest. Nu am fost violată. Acest om a intrat mult prea mult în viaţa mea, în intimitatea mea. De câteva ori am fost încătuşată, de vreo două ori, când ajungeam în maşină, mi le desfăceau. Nu mergeam cu duba, aşa cum mergeau alţii, ci cu maşinile DNA. La sediul DNA Ploieşti stăteam şi 7 ore. Stăteam în biroul domnului Onea. Vorbeam diverse, despre oameni, despre mine, despre viaţa mea. Avea poze din telefonul meu, care îi plăceau în mod deosebit. Îmi spunea că acea poză îl înnebuneşte. Mi-au făcut poze în casă, când stăteam în pat. Am fost supusă la multe josnicii”, a spus Ana Maria Pătru. Eh!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ