Indiscreții de Vâlcea

0

Preşedintele PMP Vâlcea o vrea pe Kovesi acasă; la el acasă!
Pe când Traian Băsescu dă de pământ cu şefa DNA şi o vrea dispărută din peisaj, se întâmplă că în organizaţiile Partidului Mişcarea Populară (PMP) existe păreri diametral opuse. Numit recent preşedinte interimar al PMP Vâlcea, Nicolae Pătru i-a făcut Laurei Codruţa Kovesi cea mai înfocată declaraţie de susţinere din spaţiul politic. “Sunt fan doamna Kovesi, dacă nu ar fi existat DNA-ul era jale în ţară. Îmi este aşa de dragă doamna Kovesi că aş lua-o acasă la mine”, a spus Pătru la conferinţa de presă a PMP Vâlcea. Tare, Nicolae Pătru! Pe când o manifestaţie #rezist organizată de PMP Vâlcea?

Încă un nume pentru candidatura la Primăria Râmnicu Vâlcea
Prin birourile PNL Vâlcea circulă un zvon interesant în ce priveşte candidatul partidului pentru Primăria Râmnicu Vâlcea: notarul public Claudia Banu, prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene de partid. Pariu că în câteva zile „surse” chiar din PNL o vor face pe Claudia Banu cu ou şi cu oţet?

Miniştrii PSD, scumpi la vedere
Miniştrii PSD se deplasează în teritoriu – dacă mai apucă – în maximă discreţie. În genere, nu prea se deplasează, lucru total nefiresc şi în premieră, de când acest partid s-a întors la guvernare. Asta este pesemne o strategie, dacă nu cumva, sfidare şi ignoranţă. Pesemne, fetele şi băieţii din Guvern nu sunt lăsaţi să dea ochi cu presa ori cu cetăţenii, dacă iese rău? În plus, pare că un singur OM de la Bucureşti trebuie să transmită mesaje către naţiune. Sâmbătă, 24 februarie, la Râmnicu Vâlcea a venit Victor Negulescu, ministru delegat pentru afaceri europene. În spaţiul public a apărut „pe surse” o ştire încâlcită şi atât. Hm, tehnica asta a ascunsului pe după prun se poate întoarce împotriva celor care au lansat-o, dar şi asupra celor care o exersează cu servilism. Şi seamănă a orice, numai a social-democraţie, nu!

Nişte parlamentari fură…
Nişte parlamentari vâlceni fură la decontări. Adică transmit cheltuieli fictive pe suma forfetară (cabinet parlamentar, angajaţi, protocol, alte cheltuieli). Mă băieţi, prea devreme v-aţi şmecherit! Nu gândiţi că dacă n-a auzit nici dracu de voi, puteţi face orice sub protecţia anonimatului. Vom reveni.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ