Razie de amploare organizată în Băilești de Serviciul Rutier al IPJ Dolj

Serviciul Rutier a organizat ieri, în conformitate cu dispozițiile IPJ Dolj, o razie în sistem integrat în mun. Băileşti, jud. Dolj, pentru asigurarea unui climat de siguranţă civică şi în scopul diminuării riscului rutier şi a fenomenului infracţional, la care au participat toţi lucrătorii de poliţie din cadrul Poliţiei mun. Băilești planificați în serviciu.

0

Pentru creșterea eficienţei, dispozitivul rutier a cuprins lucrători din cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene, Formaţiunea Rutieră Calafat, Formaţiunea Rutieră Segarcea, o grupă de intervenţie din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj, precum şi lucrători de poliţie care au calitatea de poliţist rutier din cadrul Secţiilor de Poliţie Rurală nr. 6 Giubega şi nr. 8 Rast. La această activitate au participat 55 de polițiști, din care: 21 de poliţie rutieră, 21 de ordine publică = 21, un polițist din cadrul S.I.C.E., 4 din cadrul S.I.C., 6 luptători de la S.A.S. și 2 specialiști criminaliști.
Au fost controlate 318 autovehicule și au fost aplicate 147 de sancțiuni contravenționale, din care: 145 la regimul circulaţiei rutiere = 145 ( alcool – 2, viteză – 23, neacordare prioritate pietoni = 1, neportul centurii de siguranță – 35, alte abateri prevăzute de OUG 195/2002 – 84). Valoarea totală a sancțiuni contravenționale aplicate afost de peste 63 000 lei.
De asemenea, polițiștii rutieri au reținut 5 permise de conducere (2 pentru consum de alcool, 1 pentru depășirea vitezei, 1 pentru neacordare de prioritate unui auto, 1 pentru depăşire neregulamentară), iar 8 certificate de înmatriculare au fost retrase. În cursul acestei acțiuni au polițiștii doljeni au legitimat 430 de persoane. Totodată, oamenii legii au constatat 3 infracţiuni.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ