Indiscreții de Vâlcea

0

Prală, candidat?
Prin vocea primarului din Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, Partidul Ecologist Român (PER) anunţă că şi-a propus ca Vâlcea să aibă un parlamentar după alegerile din 2020. Se aude că PER l-ar pregăti pentru asta pe Ştefan Prală, actualmente director al Administraţiei Bazinale de Apă (ABA) Olt. Surpriză? Comme ci, comme ça!

Securişti mai vechi şi mai noi se reunesc; la bibliotecă
Cine doreşte să vadă securişti mai vechi şi mai noi laolaltă poate merge joi, 22 februarie, ora 16.00, la Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul”, unde va avea loc o prezentare de carte în domeniu: “Iulian Vlad – Confesiuni pentru istorie”. Autor, generalul Aurel I. Rogojan. Specialist în contraspionaj, Rogojan i-a a fost şef de cabinet generalului Vlad, ultimul comandant al securităţii comuniste. Având în vedere precedentul acestor lansări la Râmnic, se aşteapă omagii, dezminţiri, justificări.

Guvernatorul şi Valurile…
Cei prezenţi marţi, 19 februarie, la concertul aniversar al Camerei de Industrie şi Comerţ Râmnic, au aflat ce gusturi de meloman are guvernatorul Mugur Isărescu: „Pentru divertisment: valsul Valurile Dunării este piesa preferată a Guvernatorului”, a anunţat pe scenă dirijorul Florin Totan. În sală s-au auzit ceva murmure: „ Şi care e divertismentul?” Evenimentul a avut loc la Filarmonica ”Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâcea.

Răsfăţ!
În timp ce se plâng că nu au bani pentru investiţii, primarii vâlceni din mediul rural şi-au aranjat salariile la limita de sus. Să fii primar într-o fundătură de ţară şi să primeşti lunar 96 de milioane lei vechi este un răsfăţ, având în vedere „seceta” financiară din România. Parol!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ