Indiscreții de Vâlcea

0

Cum se distrează câinii vagabonzi din Căciulata
Staţiunea Călimăneşti-Căciulata este frumoasă. Ar fi mult mai frumoasă şi mai civilizată dacă nu ar fi populată de haite de câini vagabonzi. Vai,Vai! Vai de turişti! Şi de maşini! Vreo cinci-şase câini se distrează în curba de lângă izvorul cu apă potabilă de la Căciulata, lătrând la automobile şi încercând să le…muşte. Dacă în zonă se nimereşte vreun trecător, câinii nu mai ţin cont! Muşcă la nimereală. Primarul este medic veterinar, însă probabil că intenţionat nu ia măsuri. Să nu se speculeze…

Primari nemulţumiţi
Zece primari vâlceni, nemulţumiţi că bugetul pentru acest an le-a fost puternic diminuat, vor să protesteze la Guvern cu ameninţarea că vor închide primăriile. Se aude că preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, le-ar fi promis că îi va duce la vicepremier. Sau la vicepremieri, că sunt patru.

Reviriment?
Emilian Frâncu, fost deputat, fost senator, fost primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, s-a săturat de statutul de „fost”. Prin urmare, este din ce în ce mai activ pe facebook, dar şi la posturile locale de televiziune. Să fie posibil revirimentul după condamnarea pentru corupţie? Mde!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ