Indiscreții de Vâlcea

0

Din nou!
Poliţia Vâlcea anunţă că l-a identificat pe cel care, recent, a scris pe faţadele Primăriei Râmnicu Vâlcea şi Prefecturii Vâlcea. Este acelaşi bărbat depistat că a mâzgălit de două ori faţada Catedralei din cartierul Ostroveni. Omul are grave probleme de ordin psihic şi este un pericol public lăsat în libertate.
Conducerea primăriei bănuieşte că acest deranjat mintal ar fi fost manipulat, totuşi, de nişte „prieteni”.

Speranţe…
Zona dintre Primăria Râmnicu Vâlcea şi Şcoala cu Ceas este modernizată de firma unui tânăr om de afaceri bucureştean. Având în vedere educaţia din familie a acestuia, este de aşteptat să fie amenajate multe spaţii verzi (!). Aceleaşi speranţe şi pentru Arenele Traian.

Aventura
Umblă vorba că nevasta unui primar din zona de nord a judeţului Vâlcea ar fi sunat la partid din cauză că bărbatul ei s-ar fi închis în primărie împreună cu o angajată. ”Veniţi, sunt închişi acolo, amândoi, să iasă de acolo!”, striga femeia. Acum, domnul în cauză nu mai este primar, dar întâmplarea încă stârneşte râsete.

Se deschide pârtia de la Obârşia!!!!
După bâlbâieli inadmisibile, se deschide, în sfârşit, pârtia de schi de la Obârşia Lotrului. Evenimentul (cuvânt potrivit, având în vedere contextul) va avea loc pe 26 ianuarie, începând cu ora 9.00.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ