ALDE Dolj: OFLDE salută desemnerea unei femei ca premier al României

Anișoara Stănculescu, președinte OFLDE Dolj: „O femeie în poziţia de prim ministru al României arată maturizarea democratică a societătii româneşti şi poate fi de bun augur pentru realizarea bunei guvernări”.

0

„Organizația de femei a ALDE Dolj apreciază ca binevenită desemnarea doamnei Viorica Dăncilă pentru poziția de prim ministru al guvernului României.
Există o șansă importantă ca prezența unei femei cu experiență politică europeană să aducă guvernarii acel plus de coerenta si echilibru necesar realizării obiectivelor de guvernare ale Coaliției PSD- ALDE.
Cerem tuturor celor implicati în dezbaterea publică, politicieni, jurnalisti, cetățeni să evite orice fel de exerciții de misoginism în evaluarea doamnei premier desemnat Viorica Dăncilă.
Un premier, oricare ar fi el, nu trebuie evaluat dupa gen, stil vestimentar sau coafură ci după faptele sale în timpul mandatului său.
Credem că trebuie să acordăm cu totii prezumtia de buna credinta doamnei premier desemnat și să arătăm ca o societate maturizată din punct de vedere democratic. Mai cu seama că suntem în Anul Centenarului natiunii noastre.
Femeile poartă pe umerii lor jumătate de cer. Era timpul ca și în România o doamnă să aiba posibilitatea de a-și demonstra capacitatea de a conduce destinele unei societăți pentru o perioadă de timp.
OFLDE are încredere în potențialul doamnei Viorica Dăncilă de a fi un bun premier al României și îsi rezervă dreptul de a face evaluări la adresa activitatii sale exclusiv pe criteriul eficienței în administrarea treburilor publice“, se arată într-un comunicat de presă.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ