Indiscreții de Vâlcea

0

Cine îi ascultă?
Întrebat cum comentează scandalurile ce par fără sfârşit între Dragnea şi premieri, un parlamentar PSD de Vâlcea zice, aşa, cu mâna la gură: „Evident, nu ne convin. Noi le spunem, dar cine ne ascultă?”

Cristos a Înviat, pe pârtie
Deşi la pârtia de la Obârşia Lotrului, acum închisă, zăpada este consistentă, Primăria Voineasa nu pare să-şi fi dat seama. Pe portalul instituţiei „tronează” sau mai bine zis „trenează” un anunţ cu următoarea informaţie: „Urmare a postarilor pe site-urile de socializare, Primaria Voineasa, va informeaza ca, deschiderea sezonului de schi la Domeniul schiabil Voineasa- Ski Ressort Transalpina va avea loc dupa indeplinirea procedurilor legale de atribuire a serviciilor de administratre si totodata stratul de zapada va permite functionarea”. Măi băieţi, gata cu „Cristos a Înviat!” A nins!!!!!

HCM are nevoie de sponsori
Petre Berbecaru, preşedintele HCM Râmnicu Vâlcea, spune că în aproximativ trei ani tânăra echipă de handbal a municipalităţii ar putea ajunge la nivelul legendarei Oltchim. Pasul decisiv spre Europa ar fi, în opinia profesorului Berbecaru, clasarea pe locul doi în Liga Naţională. Asta ar atrage şi sponsorii de care HCM are atât de multă nevoie. Principalul finanţator este Primăria Râmnicu Vâlcea.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ