Cele mai populare huse pentru telefoane

Deşi anul abia a început, se continuă interesul pentru articole populare, în trend. În materie de huse pentru telefoane asta înseamnă modele ce se păstrează într-un top al preferinţelor. Aşadar, dacă îţi doreşti să fii la fel de stilat şi anul acesta şi să etalezi cu mândrie o husă utilă şi în egală măsură una atractivă, îţi propunem câteva dintre ofertele de la Stifler.

0

Despre importanţa huselor s-a tot spus. Acestea sunt menite să acţioneze ca şi un scut împotriva unor accidente, factori ce ar putea să dăuneze aspectului şi bunei funcţionări a dispozitivului mobil. Husele sunt de regulă realizate din materiale maleabile, însă care pot atenua şocurile, care pot oferi protecţia necesară încât undele de şoc să nu ajungă la componente.

Aşadar, considerate ca o măsură de prevenţie contra unor posibile accidente, mulţi ar putea să minimalizeze de fapt importanţa acestor accesorii – pe principiul „mie nu are cum să mi se întâmple”. De fapt, husele pot acţiona şi ca protecţie de zi cu zi, având în vedere că ţin la distanţă praful, spre exemplu, sau sunt cele care intră în contact direct cu murdăria sau lichidele, până când acestea să afecteze suprafaţa sau chiar componente din telefon.

Trecând aşadar în registru că de o husă e musai nevoie, vine şi partea dificilă de selecţie. Iată ce opţiuni se găsesc la www.stifler.ro.

Husa 360
Există un bun motiv pentru care se numeşte astfel. Modelul este disponibil pentru deţinătorii de Samsung, Huawei sau iPhone. Presupune un soi de carcasă extinsă, adică nu doar că protejează spatele telefonului, marginile, ci acoperă şi partea din faţă, inferioară. Are margini practice, lăsând doar disaplay-ul neacoperit. O protecţie extinsă, o husă ce ţine cont şi de funcţionalitatea telefonului, care are decupajele necesare în funcţie de model – este unul dintre cele mai populare tipuri de huse regăsite la stifler.ro.
O ofertă a acestui magazin online include folia de protecţie primită cadou.

Husă cu baterie externă
De când cu moda bateriilor externe, niciun deţinător de telefon nu mai suferă şi nu se mai deconectează la fel de uşor. Sunt mereu dotaţi cu extra putere a bateriei, deci nu rămân în risc din acest punct de vedere. Ce te faci însă când bateria externă nu este tocmai comod de purtat şi ataşat? Cumperi o husă care să o includă.
Deţinătorii de iPhone de data aceasta sunt cei norocoşi – se pot bucura de inovaţia unei huse ce le oferă încorporată şi o baterie. Partea şi mai bună este că nu trădează cu nimic faptul că spatele telefonului dispune de o baterie. Aspectul este unul elegant, minimalist şi cu accent pe partea cromatică. Gold este o opţiune încântătoare atât pentru el, cât şi pentru ea.

Alte huse
Stifler.ro dispune de o varietate de tipuri şi modele de huse. Ba chiar extinde opţiunile în materie de accesorii la stickere, baterii externe, căşti şi multe altele. Practic, deţinător de telefon fiind, nu ai cum să nu găseşti aici ce este necesar pentru a folosi telefonul în condiţii optime.

Rămânând la huse, acestea pot fi dintre cele mai atractive şi surprinzătoare. Din această clasă face parte husa cu efect de oglindă, realizată din aluminiu. Partea din spate a telefonului are o imagine lucioasă, de tip oglindă, un efect de eleganţă. Sau o husă termosensibilă este în măsură să schimbe parţial aspectul şi culoarea dispozitivului în cauză. Posesorul se simte măgulit, flatat de un astfel de stil.

Versatilitatea ce este oferită de astfel de huse este un punct de câştig, ce face ca husele per general să devină mai mult decât de dorit. Se pare că tocmai aspectul este cel care sporeşte interesul de achiziţie, însă totul spre bine dacă ne gândim concret la partea practică a acestora, aceea de a proteja. Din fericire, există opţiuni dintre cele mai stilate, cât pentru toate gusturile. Să nu uităm că telefonul este o imagine de prezentare a deţinătorului, dacă e să ne gândim la tendinţele actuale.

Pentru cei interesaţi să descopere gama variată de huse precum şi diversitate în ceea ce priveşte preţurile, magazinul online stifler.ro este o recomandare. Comanda online vine la pachet cu multiple avantaje, deci câştigul este cu mult mai mare. Nu în cele din urmă, stifler.ro îşi răsfaţă clienţii cu promoţii şi discounturi, direct pe site.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ