DIANA a deschis la Malaia cel de-al 49-lea magazin

În preajma sărbătorilor de iarnă, DIANA a deschis magazinul său cu numărul 49, în Malaia, judeţul Vâlcea. Magazinul are 200 mp şi oferă clienţilor o gamă diversificată de produse, cu preponderenţă produse din carne.

0

„Expansiunea reţelei de magazine DIANA a înregistrat acelaşi trend constant, astfel că anul acesta am inaugurat magazinul DIANA Gourmet, urmat de două magazine în Târgu Jiu, iar în luna decembrie am inaugurat magazinul DIANA din Stroeşti, județul Vâlcea, iar, cel mai recent, magazinul DIANA din Malaia, județul Vâlcea, a fost inaugurat pe 21 decembrie.
În 2018, vom moderniza şi vom începe rebrandingul întregii reţele de magazine DIANA. Rebrandingul se va desfăşura în parelel cu noi deschideri de magazine în zone concentrice judeţului Vâlcea. Vom reveni cu noi detalii și vom dezvălui în curând primele deschideri din anul 2018.
Traseul investiţiilor noastre urmează şi fluxul de producţie al abatorului şi al fabricii de mezeluri DIANA. Pregătim pentru 2018 un proiect de retehnologizare şi de extindere a zonei de producţie, de ambalare şi de picking. Vrem să ne menţinem un nivel tehnologic sincronizat cu cel european, umăr la umăr cu concurenţa naţională şi internaţională”, au declarat reprezentanţii companiei DIANA.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ