Indiscreții de Vâlcea

0

Părintele Burluşi, omniprezent
A făcut ce a făcut omniprezentul preot vâlcean Nicolae State- Burluşi şi s-a plasat în zona zero, cu prilejul ceremoniei de înmormântare a Regelui Mihai de la Curtea de Argeş. Ulterior, părintele şi-a alcătuit un colaj cu imagini TV pe care le-a postat pe facebook, alături de câteva comentarii. Preacucernicul a făcut parte dintr-un grup de regalişti vâlceni care au participat la înmormântare.

Din nou!
Pentru a doua oară într-o lună, faţada bisericii Înălţarea Domnului din Ostroveni-Râmnicu Vâlcea a fost mâzgălită. În noaptea de 18 decembrie, un nebun cu acte lăsat în libertate a scris aşa”: ÎN 2017 MILIŢIA VL A FABRICAT ACTE FALSE. TAMAN DE ZUA LUI KOVESI!”. Bine că doar scrie, la cât este de „defect”.

Bal cu Adi de la Vâlcea
Balul Primăriei Râmnicu Vâlcea a adunat circa 700 de invitaţi de la care s-a strâns circa 1 miliard de lei. A fost petrecere mare, nimic de zis. În mod ciudat sau nu, cel mai ”dansat” recital al serii a fost cel de manele al lui Adi de la Vâlcea. Dar omul a demonstrat că poate ceva mai mult, presărând printre melodiile specifice şi câteva hituri pe care le-a cântat impecabil.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ