sursa foto: staredefapt.ro

Produsele se distribuie către beneficiarii din cele 5 categorii cele mai defavorizate respectiv:
– persoane cu handicap, adulţi şi copii, neinstituţionalizate;
– şomeri care beneficiază de indemnizaţie de şomaj sau care se află în căutarea unui loc de muncă, potrivit prevederilor Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă cu modificările şi completările ulterioare;
– pensionarii cu pensii, sau după caz, cu pensii, indemnizaţii şi alte venituri cumulate până la 520 lei/ lună;
– persoane beneficiare de venit minim garantat;
– persoane fără venituri care au vârsta peste 60 de ani. Pentru acestea, pachetul cu alimente se distribuie în baza unei cereri însoţită de actul de identitate, depuse la sediul Direcţiei Publice Comunitare de Asistenţă Socială a Municipiului Craiova, din str. Mitropolit Firmilian nr.14.
Distribuirea produselor alimentare se face în spaţiul care aparţine Şcolii Gimnaziale „Alexandru Macedonski”, nr. 32 – Sala de Sport, situat în Aleea I Castanilor, nr. 4, de luni până joi între orele 8.30 -16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00.
Consultarea tabelelor cu persoanele care beneficiază de aceste produse alimentare se poate face la sediul Direcţiei Publice Comunitare de Asistenţă Socială a Municipiului Craiova din str. Mitropolit Firmilian nr.14, precum şi la depozitul de distribuire.

Pentru relaţii suplimentare, cei interesaţi se pot adresa la numerele de telefon 0351/428364 si 0351/451686.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ