Indiscreții de Vâlcea

0

Durităţi!
Gala Premiilor Uniunii Artiştilor Plastici care s-a desfăşurat recent la Râmnicu Vâlcea a debutat prost. Pe când artizanul acestui eveniment, pictorul Gheorghe Dican, făcea un intro de bun simţ, prezentatoarea l-a întrerupt cu duritate, invocând restricţiile de timp al unei emisiuni transmise în direct. Nu la fel i-a mers domniţei cu primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, care tot în direct, şi cu o privire care nu prevestea nimic bun, i-a spus că nu are de gând să tacă până când nu va spune tot ce are de spus. Şi a vorbit, şi a tot vorbit! 20 de minute.

Cine vine la CNSLR?
Încremenit de vreo două decenii la conducerea Uniunii Judeţene CNSLR Frăţia Filiala Vâlcea, Constantin Pârvu a fost revocat din funcţie săptămâna trecută. Probabil că asta a fost pentru PSD, care nu îl mai agrea, o veste minunată; dacă nu cumva însuşi PSD-ul a pus umărul. Se aude că în locul lui Pârvu ar veni un oarecare Neacşu de la Drăgăşani. Aoleu ! Dacă este ACEL Neacşu vor cădea din lac în puţ.

Pleacă Jianu?
Surse din Apavil spun că directorul Cristian Jianu, unul dintre puţinii specialişti din judeţul Vâlcea nelovit de epurările politice şi de interese, ar putea pleca din societate, ca urmare a unor anume presiuni. Recent, o parte din angajaţii APAVIL au declanşat o acţiune de protest, cerându-i lui Jianu să rămână . Nici directoarea tehnică Roxana Iovan, altădată om de bază echipa primarului Gutău nu mai este agreată.Ce să se fi întâmplat?

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ