Ia atitudine! Cere parlamentarilor tăi să voteze căderea guvernului!

0

Săptămâna aceasta urmează să se voteze moţiunea de cenzură depusă de Partidul Naţional Liberal împotriva guvernului PSD, condus din umbră de infractorul Liviu Dragnea. Parlamentarii PNL luptă prin toate mijloacele constituţionale pentru a da jos acest guvern, care duce ţara în colaps, însă aritmetica parlamentară ne arată că moţiunea poate trece doar dacă va fi votată şi de parlamentari ai puterii.
Partidul Naţional Liberal a demarat o amplă campanie de informare a cetăţenilor, prin care îi invităm să ia legătura cu parlamentarii puterii din circumscripţia electorală din care fac parte şi să le solicite să nu mai susţină un guvern care a promis lapte şi miere, dar în realitate a generat doar scumpiri de preţuri şi majorări de taxe. Pe lângă haosul major creat în economie prin modificările aduse codului fiscal, cât şi prin dezinteresul total faţă de demararea unor investiţii majore care să genereze locuri de muncă şi să creeze bunăstare pentru români, preocuparea PSD-ului pentru modificarea legilor justiţiei poate anula toate progresele făcute de ţara noastră de la intrarea în Uniunea Europeană!
Dacă dumneavoastră veţi lua atitudine şi veţi trage la răspundere parlamentarii puterii în privinţa a ceea ce au promis în campanie şi ceea ce au reuşit să ofere, atunci veţi vedea şi cum se raportează aceştia la cei cărora le-au solicitat şi le-au obţinut votul.
Cere şi tu parlamentarilor tăi să voteze moţiunea de cenzură iniţiată de PNL! Doar împreună putem răzbi această guvernare păguboasă şi iubitoare de corupţi!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ