„Târgul de Crăciun 2017“
Craiova intră în atmosfera Sărbătorilor de Iarnă

0

De sâmbătă, 25 noiembrie 2017, craiovenii se pot bucura de evenimentele pregătite de Primăria Craiova pentru Gala Sărbătorilor de Iarnă 2017: spectacole, expoziţii cu vânzare de produse specifice Crăciunului, patinoar şi Orăşelul Copiilor, din dorinţa ca locuitorii Craiovei să petreacă împreună cele mai frumoase sărbători de peste an.
Acţiunile pregătite de autorităţile locale craiovenilor vor avea loc, în acest an, atât în Piaţa Mihai Viteazu, unde sunt amplasate Târgul de Crăciun, patinoarul şi scena, cât şi pe esplanada Teatrului Naţional Marin Sorescu, unde va fi montat Orăşelul Copiilor.
Pentru prima oară, Târgul de Crăciun din Craiova îşi deschide porţile mai devreme, pe 25 noiembrie 2017, şi într-o nouă locaţie: Piaţa Mihai Viteazu. Până pe 7 ianuarie, Primăria Craiova, Consiliul Local şi partenerii invită craiovenii să trăiască împreună spiritul Sărbătorilor de Iarnă cu spectacole, colinde, patinoar, expoziţie cu vânzare de diverse produse (gastronomice, tradiţionale, artizanale, ornamente de Crăciun etc.) şi alte surprize, la Târgul de Crăciun Craiova 2017.
Spectacolul de inaugurare al Galei Sărbătorilor de Iarnă 2017 şi aprinderea oficială a luminiţelor de Crăciun sunt programate sâmbătă, 25 noiembrie, în Piaţa Mihai Viteazu, începând cu ora 18.00, când artiştii CASUAL BAND, RAOUL, DINU IANCU SĂLĂJANU şi CORINA CHIRIAC vor încălzi atmosfera şi vor da startul sezonului alb.
Concertele şi spectacolele iniţiate de Primăria Craiova, cu sprijinul partenerilor, vor continua în Piaţa Mihai Viteazu, în zilele de 2, 8, 9, 15, 16 şi 21 decembrie 2017, orele 18.00 – 20.00. Pe scena special amenajată, craiovenii vor avea ocazia să-i admire pe copiii şi artiştii de la Palatul Copiilor din Craiova, de la Opera Română Craiova, Ansamblul Folcloric Maria Tănase, Casa de Cultură a Studenţilor, Filarmonica Oltenia Craiova, Liceul de Artă Marin Sorescu, Seminarul Teologic, Colegiul Naţional Carol I, Casa de Cultură Traian Demetrescu, dar şi pe Rafaela, pe folkiştii din Generaţia Folk (coordonaţi de Mădălina Amon) sau pe tinerii solişti de la Şcoala de Muzică Dan Şincai. Vineri, 1 decembrie 2017, scena din Piaţa Mihai Viteazu este rezervată artiştilor invitaţi în cadrul Festivalului Internaţional Adrian Păunescu.

Mai multe detalii, programul Târgului de Crăciun şi al spectacolelor din luna decembrie 2017 vor fi actualizate pe pagina de facebook a Primăriei Craiova @facebook/Primaria-Municipiului-Craiova, pe pagina Târgului de Crăciun @facebook/TargdeCraciunCraiova2017 şi pe site-ul www.primariacraiova.ro.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ