Vâlcea: Miting liberal cu 400 de participanți, pentru demiterea Guvernului

Aproximativ 400 de liberali vâlceni și simpatizanți ai partidului au participat luni după- amiază, la un miting de protest, în Râmnicu Vâlcea, prilejuit de prezentarea publică a moțiunii de cenzură „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”.

0

Marșul a pornit din fața sediului PNL Vâlcea și a culminat cu manifestația din fața Prefecturii Vâlcea, unde a fost citit textul moțiunii de cenzură. Participanții au scandat lozinci și au purtat pancarde anti Liviu Dragnea, anti PSD și împotriva Guvernului.
Acțiunea face parte din campania de informare lansată de Partidul Naţional Liberal în scopul determinării tuturor parlamentarilor, indiferent de culoare politică, să voteze pentru adoptarea moțiunii de cenzură și demiterea Guvernului Tudose.
Moţiunea iniţiată de PNL a fost citită, luni, în plenul reunit al Parlamentului, de către deputatul Dan Vîlceanu, liberalii solicitând retragerea încrederii acordată guvernului Tudose, pentru a opri distrugerea economiei şi scoaterea României din UE. Concomitent, PNL a organizat în țară proteste de stradă.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ