Indiscreţii de Vâlcea

0

Lovin, demisia!
Sub „performanta” conducere a lui Dumitru Lovin, candidatul ALDE Gheorghe Guţui a reuşit la alegerile parţiale pentru Primăria Vlădeşti un scor zdrobitor (pardon, autozdrobitor): 46 de voturi.
Ruşine mai mare şi demonstraţie mai bună a neputinţei şi nepriceperii nici că se poate! Lovin, demisia!

Dragoste cu şantaj!
IPJ Vâlcea anunţă cercetări faţă de o tânără de 23 de ani din Brezoi care îşi şantaja iubitul (46 de primăveri), cerându-i bani pentru a nu povesti nevestei acestuia despre relaţia lor extraconjugală. Cică, ultima oară, tânăra i-a cerut ”persoanei vătămate” 2.000 de lei… „Vătămatul” i-a promis 1.000 de lei şi a chemat Poliţia care a prins-o în flagrant, cum devine! Domn’e, ce s-au iubit ăştia!

Pe 16 decembrie, Balul Primăriei
Balul Primăriei Râmnicu Vâlcea va avea loc pe 16 decembrie, la Sala Sporturilor Traian. Banii, 700.000 lei, au fost alocaţi încă din vară prin HCL 276/14.07.2017. Până acum, municipalitatea nu a stabilit programul evenimentului.

Doi jurnalişti de top la Vâlcea
Să-i deplângem pe eroi şi să plângem şi de noi! Jurnaliştii Ion Cristoiu şi Florian Bichir participă joi, 16 noiembrie, la comemorarea a 75 de ani de la confruntarea armată de la Cotul Donului – Stalingrad, organizată la Râmnicu Vâlcea. Bun prilej pentru o discuţie cu jurnaliştii din presa locală care, spre disperarea clasei politice, nu vor să piară, în ciuda tuturor greutăţilor, of, of!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ