HCM Râmnicu Vâlcea a învins Danubius Galaţi şi a urcat pe pe locul 3 în Liga Națională

0

HCM Râmnicu Vâlcea a învins duminică, în Sala Sporturilor Traian, pe Danubius Galați, scor 26-17(12-6) și a urcat pe locul 3 în Liga Națională, acumulând 18 puncte din 9 jocuri. Cu șase meciuri din ultimele șapte etape câştigate, echipa din Râmnicu Vâlcea este în mare formă, fetele pierzând la mare luptă doar în deplasare cu liderul CSM București.
Antrenorul principal al HCM Rm.Vâlcea, Aurelian Roşca, a remarcat faptul că echipa sa a înscris multe goluri în partida cu Danubius, dar a și irosit unele situații favorabile. „Ne bucurăm pentru această victorie și pentru că în momentul de față, suntem pe poziția a treia în clasament. Am înscris cu multă ușurință, asta e bine, dar trebuie să ne punem un semn de întrebare la câte ratări am avut, ne-am creat multe ocazii. Am fost de multe ori la șapte goluri diferență și apoi imediat diferența s-a redus la patru goluri. Trebuie să avem mai multă constanță în joc, să fim mai atenți. Ne dorim ca următorul meci să îl jucăm mult mai bine, jucăm în deplasare la Slobozia și ne va fi mult mai greu”, a afirmat Roșca.
Conducerea clubului a felicitat întrega echipă, pe antrenori, dar şi pe spectatorii care, la acest meci, au umplut Sala Sporturilor Traian.

HCM: Blazek, Razum, Craiu – Băcăoanu 6, Florica 6, Gavrila 4, Adespii 4, Glibko 3, Lopez 2, Vasileuskaya 1, Badea, Fraga, Khouildi, Krnic, Craiu, Mitrache.
Antrenori: Aurelian Rosca (principal), Gheorghe Sbora, Ionel Gheorghe.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ