Craiova: Zboruri anulate din cauza ceții

Ceața densă a perturbat programul zborurilor programate în această dimineață pe Aeroportul Craiova. Este vorba despre cursele spre Madrid și Tel Aviv cate au fost anulate, sute de pasageri fiind afectați.

0

Condițiile meteo nefavorabile au făcut imposibilă decolarea aeronavelor WizzAir care trebuiau să ajungă vineri, 10 noiembrie, la Madrid și Tel Aviv. Totodată, au fost anulate și zborurile retur, sute de pasageri fiind acum blocați pe aeroporturile din capitala Spaniei și Israelului. „Vizibilitatea a fost extrem de redusă din pricina ceții, astfel că a fost imposibil să decoleze în condiții de siguranță“, a declarat directorul Aeroportului din Craiova, Mircea Dumitru. Acesta a precizat că ceața ar putea crea probleme și echipei Slavia Praga care va juca în această seară partida inaugurală contra Universității Craiova pe noua arenă din Bănie. „Din fericire, cred totuși că zborul celor de la Slavia Praga nu va fi afectat. Condițiile meteo s-au îmbunătățit față de azi de dimineață și cred că vor putea să aterizeze. Vom vedea în scrut timp deoarece ei sunt deja în aer și ar trebui să ajungă în circa 30 de minute“, a mai spus Mircea Dumitru.
Pasagerii cărora li s-au anulat zborurile trebuie să știe că au dreptul să primească banii înapoi integral ori schimba data zborului, inclusiv zboruri de pe alte aeroporturi din țară.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ