Liderul liberalilor doljeni spune că taxarea ar trebui aplicată doar în zilele lucrătoare, în intervalul 8.00 – 17.00, atunci când au program toate instituțiile din zonă. „La următoarea ședință a Consiliului Local Craiova, consilierii PNL vor veni cu o propunere astfel încât locurile cu plată să fie supuse taxării doar în intervalul 8.00 – 17.00 astfel încât riveranii să aibă unde parca atunci când se întorc de la muncă. De asemenea, locurile de parcare ar urma să fie fără plată și în weekend, precum și în zilele libere, sărbători legale. În acele zile cetățenii nu au nevoie nici la Prefectură, nici la Primăria Craiova pentru că aceste instituții sunt închise. Membri organizației noastre vor merge pe teren și vor strânge semnături de la locuitorii din zona centrală astfel încât propunerea noastră să aibă și susținerea cetățenilor, iar actuala administrație să înțeleagă că este nevoie să modificăm acea hotărâre de consiliu“, a declarat președintele PNL Dolj. Acesta a precizat că acest sistem este folosit în mai toate marile orașe europene.

Noi membri pentru PNL Dolj
În cadrul aceleași conferințe de presă, Ștefan Stoica a prezentat și doi dintre cei mai noi membri ai PNL Dolj, avocatul Florin Gătăjescu și scriitorul Mihai Firică. „Mă bucur să avem astăzi alături de noi doi noi colegi. Este vorba despre Mihai Firică, un cunoscut jurnalist și om de cultură, și despre Florin Gătăjescu, avocat în Baroul Dolj, un avocat de succes și președintele Asociației Columbofililor, filiala Dolj. Sunt oameni remarcabili care au demostrat în activitatea profesională, oameni de succes de care filiala noastră are nevoie. Printr-o decizie politică, cei doi au fost coopotați în cadrul Biroului Municipal de conducere, au calitatea de mebru astfel că, de acum înainte, vor participa la luarea deciziilor care se vor lua în cadrul partidului“, a declarat liderul PNL Dolj, adăugând că „ la finalul săptămânii, am avut o ședință de primire de noi membri. Astfel, în această toamnă, am ajuns la 148 de noi membri ai organizației municipale Craiova“.
Recent intrat în politică, Florin Gătăjescu, membru al Baroului Dolj din anul 2010, a spus că își propune să inițieze și să susțină mai multe proiecte care să schimbe în bine viața craiovenilor și a doljenilor. „Activitatea mea este centrată pe reprezentarea angajaților în litigii de muncă și colaborez cu mai multe organizații sindicale din România. Consider că implicarea tuturor oamenilor cu diverse calificări și expertize în diferite domenii este benefică societății și evident pentru PNL. Voi încerca să am un rol activ în viața partidului prin implicarea mea în cadrul Comisiei Juridice. Cred că, prin expertiza mea în domeniul juridic, voi putea susține anumite inițiative la nivel local și județean prin care să modifică anumite inadvertențe în activitatea orașului și a județului Dolj. Trebuie să venim, pe lângă critica deciziilor greșite ale actualei admninistrații, și cu inițiative care să aducă plus valoare în viața comunităților locale și cea județeană“, a precizat Gătăjescu.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ