Nu lăsaţi ciuma roşie să vă fure viitorul!

0

Am asistat săptămâna trecută cum preşedintele PSD – Liviu Dragnea – nu are nicio jenă în a-şi arăta pe faţă comportamentul de mafiot, umblând însoţit de interlopi chiar şi în sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. „Luptătorii de la Revoluţie”, aşa cum îi descria PSD-istul Codrin Ştefănescu pe acei indivizi din „ escortă”, au îmbrâncit şi au ameninţat jurnaliştii care şi-au permis să îi adreseze întrebări preşedintelui Camerei Deputaţilor. Dacă PSD-iştii recurg la asemenea gesturi în prezenţa a zeci de jurnalişti, reporteri şi a efectivelor de poliţie şi de jandarmi, este clar că s-a dorit a se şi transmite un semnal public de intimidare a tuturor celor care îşi permit să conteste reprezentanţii PSD şi în special a infractorului dovedit, Liviu Dragnea.
Să nu uităm încercarea disperată a PSD-ului de a modifica legislaţia în domeniul justiţiei, când doar prezenţa sutelor de mii de oameni care au ieşit în stradă la începutul anului a dus la abrogarea ordonanţiei 13, prin care se dorea legalizarea furturilor mai mici de 200.000 de lei. Dar se pare că parlamentarii PSD nu au înţeles nimic din mesajul străzii şi în aceste zile asistăm la noi obstrucţionări ale justiţiei, parlamentarii PSD-ALDE respingând cererea DNA privind urmărirea penală a Ministrului pentru Relaţia cu Parlamentul, Viorel Ilie. Chiar mai mult, Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat public că nu va vota cererea DNA de începere a urmăririi penale în cazul deputatei PSD Rovana Plumb şi va proceda similar dacă DNA va cere aprobarea Parlamentului şi pentru începerea urmăririi penale a vicepremierului Sevil Shhaideh.
În acest moment, singura preocupare a Partidului Social Democrat este aceea de a-şi feri penalii din calea justiţiei, nicidecum de a-şi duce la capăt promisiunile care au creat aşteptări foarte mari în societatea românească. Pe de altă parte, aceştia nu au menţionat nimic în programul de guvernare despre creşterea accizelor la benzină şi motorină, măsură care, aşa cum constatăm cu toţii, a dus la un val nesfârşit de scumpiri. Nici plafonarea indemnizaţiilor pentru mame sau respingerea majorării alocaţiilor copiilor nu erau prevăzute în programul de guvernare al PSD. Ultima măsură impusă de guvernul Dragnea-Tudose şi anume plată defalcată a Split TVA este una care dă mari bătăi de cap mediului de afaceri şi totodată reflectă duplicitatea miniştrilor PSD-ALDE, mulţi dintre aceştia fiind acţionari la societăti comerciale care nu au adoptat Split TVA începând cu 1 octombrie.
Dacă nu vom urmări atent şi nu vom lua atitudine cu toţii faţă de modul cum Partidul Social Democrat guvernează ţara, ei vor continua să facă demersuri pentru a-şi salva penalii şi să amaneteze viitorul generaţiilor următoare prin căpuşarea banului public şi dezinteresul total faţă de demararea unor investiţii majore care să genereze locuri de muncă şi să creeze bunăstare pentru români!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ