Preşedintele PNL Dolj a venit cu o propunere pentru promovarea tinerilor
Ştefan Stoica: Tinerii vor avea asigurat un loc eligibil pe listele pentru consiliile locale şi consiliul judeţean la viitoarele alegeri

0

Aflat pe scena Casei Studenţilor, acolo unde joi, 5 octombrie, a avut loc Conferinţa pentru alegerea noii conduceri a TNL Dolj, preşedintele PNL Dolj, Ştefan Stoica, a anunţat că susţine promovarea tinerilor în politică şi, de aceea, propune ca, la alegerile locale din 2020, aceştia vor avea cel puţin un loc eligibil asigurat pe listele pentru consiliile locale, precum şi prentru consiliul judeţean. „Vocea tinerilor trebuie să fie auzită. Şi pentru a fi auzită, pentru că suntem un partid al tinerilor şi al viitorului, voi propune o hotărâre ca, la următoarele alegeri locale, pe listele PNL pentru consiliile locale şi consiliul judeţean, să avem cel puţin un tânăr pe loc eligibil. Este foarte important ca voi, tinerii, să aveţi ocazia să vă manifestaţi, atât la nivel local, cât şi la nivel judeţean. Avem parlamentari care, la nivel central, pot să preia propunerile voastre, ale tinerilor. În plus, trebuie să existe şi un transfer de experienţă în aceste consilii. Îi voi solicita preşedintelui TNL Dolj să voteze această propunere, iar noi, în structurile de conducere, să luăm act de ea“, a declarat preşedintele PNL Dolj, Ştefan Stoica.

Doru Câplea, reales preşedinte al tinerilor liberali doljeni
Actualmente consilier local la Craiova, Doru Câplea a câştigat un nou mandat de preşedinte în fruntea TNL Dolj, fiind, de alftel, singurul candidat pentru această funcţie. El va fi ajutat de doi primvicepreşedinţi, Rebeca Chesini şi Nicolae Olaru, precum şi de 14 vicepreşedinţi, în vreme ce funcţia de secretar general va fi ocupată de Claudia Zaharia.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ