Indiscreții de Vâlcea

0

Buican dixit
Întrebat cum de nu îi critică niciodată pe Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, şi pe primarul Râmnicului, Mircia Gutău – lideri cu care ar trebui să fie opozant politic – , deputatul Cristian Buican, şeful PNL Vâlcea, a spus aşa: „Evit să fac notorii politicieni anonimi. S-ar putea să transferi asupra lor notorietatea ta!”. Quod erat demonstrandum!

Dă, Doamne!
Oricât ai fi de indulgent, zona centrală a municipiului Râmnicu Vâlcea, recent renovată, tot deşertică pare, deocamdată. Este mare nevoie de un peisagist care să îi dea culoare. Nu să fie lăsată la „ochiul de estet” al celor de la Pieţe Prest, căci nu se pricep, e clar. În altă ordine de idei, primarul Mircia Gutău spune că în 2018 faţadele blocurilor din vecinătatea Scuarului vor fi renovate pe bani europeni. Dă, Doamne!

Surpriză!
Apariţie surprinzătoare pe scenă a fostului primar Emilian Frâncu, la inaugurarea Scuarului Mircea cel Bătrân. Proiectul în cauză l-a băgat pe Frâncu la puşcărie, ca urmare a acuzelor că acesta le-ar fi cerut mită unor arhitecţi. Ce ţi-e şi cu viaţa asta!

Oaia şi foaia!
Doi lideri ai PNL Vâlcea se plângeau, zilele trecute, că afacerile lor merg prost din cauză că angajaţii le pleacă spre instituţiile bugetare, unde salariile încep să devină de necomparat cu „privatul”. Dar tot ei dădeau asigurări că, din ianuarie, PSD va întoarce foaia, pentru că nu are cum să mai dea atât bănet la atât de multă funcţionărime.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ