Indiscreții de Vâlcea

0

Un pic bulversant!
Şedinţa Consiliului Judeţean de luni, 25 septembrie, a avut un moment bulversant atunci când unul dintre consilierii PNL a întrebat „prezidiul” din ce motive a demisionat consilierul Partidului Ecologist, Mădălina Cotar. La această întrebare, vicepreşedintele CJ, Valer Tudor, coleg de partid al Mădălinei, a răspuns: „Se plictisea!” Aoleu!!!
Ulterior, Mădălina Cotar a explicat că joburile cotidiene îi ocupă foarte mult timp şi că a decis să lase locul din consiliul judeţean colegului ei, Marian Dumitru. Acesta este profesor de sport şi a crescut la şcoala politică a ex-deputatului UNPR Dan Mazilu.

Bălan, banii!!!!!
Pentru Mihai Bălan, fostul director al CET Govora, condamnat recent pentru abuz în serviciu în formă continuată: Domnule Bălan, ne-aţi dat în judecată şi aţi pierdut procesele; şi dumneavoastră, şi consoarta. Aveţi de plătit nişte cheltuieli de judecată şi vă sustrageţi de aproape o jumătate de an. Câtă lipsă de onoare!

Sancţiune
Directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea, Nicolae Badea, a fost sancţionat de consilierii judeţeni cu mustrare scrisă. Sancţiunea nu pare dură, dar poate crea premise ce pot deveni periculoase pentru Badea. Şi în timp ce Nicolae Badea era sancţionat, prin sală se vorbea despre faptul că totul ar fi un teatru ieftin şi că, de fapt, nişte rude ale cuiva mare din CJ şi-au găsit un loc călduţ la fundaţia acestuia. Hm, prostii! E lumea a dracului! Imediat după votul consilierilor, directorul Badea a declarat că va ataca această hotărâre în instanţa de Contencios Administrativ.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ