Tinerii liberali craioveni şi-au ales conducerea

Joi, 21 septembrie, a avut loc şedinţa Comitetului de Coordonare Local al TNL Craiova în cadrul căreia a fost aleasă conducerea acestui for. Înainte de a începe lucrările, s-a ţinut un moment de reculegere în memoria Preşedintelui de Onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, care s-a stins din viaţă la sfârşitul săptămânii trecute.

0

„Dincolo de alegerile care au avut loc, şedinta s-a constituit într-un moment important de atragere a tinerilor către mişcarea liberală. Prezent la eveniment, Ştefan Stoica, preşedintele PNL Dolj, a salutat interesul tinerilor liberali craioveni pentru societatea în care traiesc. «Sfătuiesc tinerii să se implice în viaţa urbei şi să rămână într-un oraş care are nevoie de ei. Este adevărat că PSD ul a ţinut acest oras închis şi izolat, şi este de datoria noastră să luptăm ca lucrurile să se schimbe», a spus Ştefan Stoica. La rândul său, deputatul Nicolae Giugea a comparat situaţia din Craiova cu cea din alte oraşe conduse de primari liberali: «Dacă tinerii au un viitor în Timişoara sau Oradea, de ce să nu se poate şi la Craiova? Nu vreau să trăiesc într-o ţară a asistaţilor social, ci într-una a oamenilor care îşi iau destinul în propriile mâini. Iar voi, tinerii, puteţi face asta». Senatorul Mario Ovidiu Oprea le-a spus celor prezenţi «Calitatea unui partid mare este aceea de a îşi deschide porţile către cei interesaţi să contribuie la rezolvarea problemelor comunităţii».
Şi preşedintele TNL Dolj, Doru Câplea, a salutat interesul celor peste 140 de membri ai organizaţiei de tineret prezenți la ședință: «Suntem într-un moment deosebit de important pentru organizaţia noastră, fiindcă azi punem bazele viitorului TNL Craiova pentru următorii 4 ani. Tineretul Naţional Liberal Craiova a fost întotdeauna motorul organizaţiei PNL Craiova şi mă bucur să constat că mulţi dintre colegii care îşi încheie azi mandatul au făcut pasul către organizaţia de seniori. Le doresc mult succes colegilor care candidează şi mă bucur să văd printre aceştia atât tineri cu experienţă, care au deja o meserie, cât şi tineri care acum sunt la începutul formării lor profesionale».
În urma votului, preşedinte al TNL Craiova a fost ales Alexandru Cârjan. În vârstă de 26 de ani, acesta este membru al partidului de patru ani. În 2015 a absolvit Facultatea de Agronomie, iar în 2017 un master de protecţia mediului în agricultură. «Împreună cu colegii vom face o echipă puternică pentru viitoarele campanii electorale şi doresc să se alăture cât mai mulţi tineri echipei noastre. Cred în principiile sănătoase ale liberalismului atâta timp cât aceste principii vor face să prospere comunitatea noastră. A fi liberal înseamnă în primul rând să înțelegi că fiecare om de lângă tine este important. Dacă înțelegi acest lucru, atunci ești pregătit să iei decizii. Iar ca să iei decizii trebuie să fii împăcat cu tine însuți. Să știi cine ești și ce poți face. Să ai alături familia, prietenii și partidul», a declarat după ce a fost ales, Alexandru Cârjan“, se arată într-un comunicat de presă.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ