Indiscreții de Vâlcea

0

Fără sinecurică!
Umblă vorba că marţi, 12 septembrie, eternul şi fascinantul Lucian Tănăsescu ar fi demisionat din Consiliul de Administraţie al APAVIL. De fapt, Tănăsescu nu ar fi demisionat aşa, din proprie voinţă, ci l-ar fi demisionat primarul Mircia Gutău. Ce va primi la schimb rămâne de văzut, căci este aproape exclus ca Lucică să rămână fără sinecurică.

Să începem cu începutul!
Primăria Râmnicu Vâlcea anunţă o amplă campanie de curăţenie în oraş, cu amenzi de le va sări basca ălora care fac mizerie pe domeniul public. Superb! Dar cu „privatul” cum rămâne? Căci chiar lângă primărie „rânjesc”, sfidătoare, nişte terenuri pline de buruieni şi de mizerie.

Doi grei la Apavil?
Se zvoneşte că în CA al Apavil vor intra două nume de forţă: Gheorghe Gogârnoiu, fostul director al Direcţiei Finanţelor Publice Vâlcea, şi Ioan Hrebenciuc, actualul director, care ar fi pe cale de a se pensiona. Grei, nu glumă!

Ghiţă, asta da portiţă!
Cică fostul primar al comunei Vlădeşti, Sorin Ghiţă, ar fi consilierul preşedintelui CJ Vâlcea pe probleme de… Parlament. Cum încă nu am verificat zvonul, nu putem decât să dăm cu presupusul: să fie tot un post din acela cu 82 de milioane pe lună?

Afară?
Se zvoneşte că una dintre şefele învăţământului vâlcean, despre care se spune că este mare şpăgăreasă, ar putea fi schimbată din funcţie. Nu, nu este vorba despre cea mai mare şefă. Doamna Bica are suficient bănet, căci domnul Bica, deşi nu ai loc de el să te plângi, produce, produce şi iar produce.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ