Indiscreții de Vâlcea

0

Inutil şi restrictiv !
Din motive care pot fi şi discutate şi discutabile, pe uşa biroului preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, stă lipit un afiş (foto) care interzice folosirea telefoanelor mobile în acest birou. Mai mult, unii dintre cei care intră sunt obligaţi să îşi lase aparatele în secretariat. Hm! Domnule Rădulescu, tehnicile de ascultare şi înregistrare sunt atât de diversificate şi sofisticate, încât, dacă e să fie, un biet afiş nu le poate face faţă. Dacă tot spuneţi că nu aveţi nimic de ascuns – şi până acum s-a dovedit că aşa este, ce-ar fi să vă relaxaţi şi să rupeţi prostia aia care restricţionează drepturile oamenilor?

Florescu, licitaţie pentru TACO?
Se aude că Teodor Florescu, patronul firmei de salubritate Urban, şi-ar diversifica afacerile. Recent, Florescu ar fi licitat, de la o cunoscută bancă, pentru restaurantul TACO din Horezu, evaluat la 400.000 de euro. Cum actuala soţie a lui Teodor Florescu este născută în Horezu, lucrurile par să se lege.

Deputatul Buican, ’nalt la stat… şi-atât!
Ales recent în funcţia de secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, deputatul liberal Cristian Buican a fost văzut luni, la televizor, aplecându-se de la înălţimea „tronului” spre a întinde mâna premierului Mihai Tudose şi lui Liviu Dragnea, prezenţi în plenul Parlamentului. Ce imagine ! Ei, acum că şi domnul Buican s-a făcut mare din nou, sunt de aşteptat din partea sa fapte şi opinii pe măsură, nu un delir nocturn nesfârşit cu presa, care îl poartă într-o direcţie absolut neconstructivă, punând într-o situaţie dificilă şi PNL Vâlcea. Apropo, domnule Buican, ăia care spun că presa scrisă nu are impact sunt nişte idioţi, informaţi-vă din surse profesioniste. Şi ar mai fi ceva, despre abilităţile unui lider: daţi un google şi constataţi ce i-a făcut mass-media, de-a lungul timpului, şefului dumneavoastră Ludovic Orban. Dacă s-ar fi „spârcăit”, pardon de expresie, la orice critică, nu ar fi ajuns astăzi să conducă Paridul Naţional Liberal.

În chirie, la Nicu
Surse din CEZ au confirmat pentru Indiscret în Oltenia că magnatul Nicolae Sofianu a cumpărat sediul RENEL din Râmnicu Vâlcea şi că în prezent birourile din acest oraş ale furnizorului de energie electrică îi plătesc chirie acestuia, pentru spaţiile ocupate. În mod inexplicabil, Nicolae Sofianu evită să facă publică această afacere. De ce?

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ