„Craiova, meriţi mai scump” – adevăratul slogan al PSD

0

Partidul Social Democrat îşi continuă politica de „măriri” la nivelul municipiului Craiova, numai că în acest caz vorbim de creşteri de preţuri şi taxări nejustificate, nicidecum de măsuri care să îmbunătăţească traiul de zi cu zi al craiovenilor. Aproape la fiecare şedinţă a Consiliului Municipal Craiova, „maşinăria de vot” a PSD a aprobat creşteri de preţuri sau scumpirea serviciilor furnizate de către regiile subordonate, încercând să aplice cu sârguinciozitate celebrul slogan „Craiova, meriţi mai mult!”, dar pe care îl transformă în „Craiova, meriţi mai scump!”
Anul a început „în forţă” cu celebra „taxă pe gunoi” care trebuia să cadă în sarcina administratorului gropii de gunoaie, însă aleşii PSD-işti au hotărât în mod abuziv şi ilegal ca această taxă să fie suportată de craioveni. În ciuda opoziţiei consilierilor PNL şi a argumentelor aduse, majoritatea PSD din Consiliul Local şi-a făcut şi de această dată „datoria” şi a votat împotriva interesului craiovenilor. Paradoxal, după câteva săptămâni, şi-au dat seama că nu a fost deloc în regulă ce s-a întâmplat şi aplicarea acestei taxe s-a anulat, dar nimeni nu a fost tras la răspundere pentru perioada în care hotărârea a produs efecte.
A urmat mărirea tarifelor de către cei de la Compania de Apă, care au crescut preţul pentru apa potabilă furnizată, cât şi pentru apa menajeră colectată. Halucinant este şi faptul că firmele craiovene trebuie să plătească pentru că pur şi simplu plouă, taxa pe apa meteorică (apa de ploaie) fiind încă în vigoare, ba chiar mai mult, conducerea Companiei de Apă Oltenia premiindu-se pentru jaful de un milion de euro pe care îl aplică firmelor craiovene.
La ultima şedinţă a Consiliului Local Craiova, în loc să vedem o preocupare pentru modernizarea reţelelor de distribuţie şi furnizare a energiei termice, cei de la Termoficare au venit cu propunerea de mărire a tarifului şi, bineînţeles, consilierii PSD au votat încă o dată împotriva craiovenilor. Nu au scăpat de aceste măriri nici comercianţii din piaţă, administraţia locală, prin intermediul celor de la Pieţe şi Târguri, având grijă să le mărească birurile pentru activităţile pe care le desfăşoară.
Dar, în ciuda acestei avalanşe de creşteri de preţuri pe plan local, lovitura finală vine de la guvernul PSDragnea, care, prin majorarea accizelor la benzină şi motorină, va da un adevărat pumn în plex tuturor românilor şi lucrurile rele nu se vor opri aici…

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ