ALDE Dolj: Forurile ALDE pregătesc ofensiva de toamnă

Liderii din țară ai ALDE, alături de conducerea națională a partidului și grupurile parlamentare ale partidului, dar și reprezentanții TLDE (organizația de tineret a ALDE) din toată țara se întâlnesc la Mamaia în acest weekend.

0

ALDE se pregătește pentru o nouă etapă de dezvoltare a partidului și a structurilor sale politice și teritoriale. Liderii naționali împreună cu cei județeni dar și grupurile parlamentare se află în acest sfârșit de săptămână la Mamaia unde vor face o analiză asupra stadiului organizării filialelor ALDE, vor stabili strategia parlamentară de toamnă și vor face o evaluare a parteneriatul de guvernare cu aliații din PSD. „Cred că atât în parlament cât și în guvern dar și în structurile administrației locale va trebui să promovăm în continuare proiecte și măsuri care să consolideze identitatea noastră de partid liberal modern, promotor de dezvoltare economică și apărător al drepturilor și libertăților cetățenești“, a declarat deputatul Ion Cupă, președinte al filialei Dolj și vicepreședinte național al ALDE.
Vor avea loc reuniuni succesive ale Grupurilor parlamentare ALDE cu ministrii și secretarii de stat, ale Biroului Permanent Central dar și al Delegației Permanente Naționale.
De asemenea în aceste zile, tot la Mamaia reprezentanții TLDE, se întâlnesc în cadrul Școlii de Vară unde principala temă este România la 10 ani de integrare europeană-rezultate și perspective. „În pofida unor neîmpliniri în procesul de integrare al țării noastre, ALDE rămâne un partid dedicat proiectului european în care valorile liberale moderne trebuie să fie un catalizator de progres și bunăstare pentru toți cetățenii europeni. O Uniune Europeană mai competitivă presupune o implicare mai mare a tinerilor în reformarea proiectului european”, apreciază Adrian Marinescu, președintele TLDE Dolj.
Tinerii din ALDE vor avea ca interlocutori pe Călin Popescu Tăriceanu – liderul partidului, europaralamentarul Norica Nicolai, Varujan Vosganian – purtătorul de cuvânt al ALDE, Andrei Gerea, Toma Petcu – ministrul Energiei, precum şi alți lideri ai partidului.
ALDE Dolj a demarat acțiunea de alegeri interne care se va desfășura în toate cele 111 localități ale județului până la sfârșitul acestui an.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ