Vâlcea: Primarul din Păuşeşti Măglaşi, apel către cetăţeni, pentru a păstra comuna curată

Prin intermediul mass-media, prin reţelele de socializare dar şi prin alte mijloace de comunicare, primarul din Păuşeşti –Măglaşi, Alexandru Dediu a lansat un apel public către cetăţenii comunei pentru a-şi curăţa şanţurile şi rigolele din faţa locuinţelor dar şi să depoziteze gunoiul doar în tomberoanele special amenajate.

0

„Fac un apel către cetăţenii localităţii noastre să-şi cureţe şanţurile, rigolele şi vegetaţia din faţa gospodăriilor. Se apropie anotimpul toamnă – iarnă, când precipitaţiile vor fi abundente şi astfel inundarea gospodăriilor, a terenurilor agricole şi căilor de acces poate fi evitată. Îi rog pe cetăţeni să nu mai arunce gunoiul la întâmplare, pe văile apelor, la capetele de pod şi în orice alte locuri publice şi să folosească tomberoanele montate. Asigurarea curăţeniei localităţii este una dintre priorităţile noastre, dar avem nevoie şi de susţinerea cetăţenilor. Este importantă implicarea fiecărui cetăţean. Este o datorie civică a fiecăruia dintre noi”, spune primarul.
Alexandru Dediu a mai declarat că toţi cei care nu respectă aceste norme vor fi sancţionaţi contravenţional. Întreaga localitate este supravegheată video, iar angajaţii Primăriei monitorizează atent tot ceea ce se întâmplă în Păuşeşti Măglaşi.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ