Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova face sute de angajări

Sute de locuri de muncă la Spitalul Judeţean Clinic de Urgenţă Craiova! Unitatea medicală are nevoie de peste 170 de angajaţi, posturile scoase la concurs vizând atât domeniul medical, cât şi pe cel administrativ. Astfel, se caută medici, asistenţi medicali, farmacişti, chimişti, analişti, tehnicieni, ingineri-electromecanică, registratori medicali debutanţi, infirmiere, îngrijitoare, muncitori necalificaţi şi funcţionari pentru anumite compartimente.

0

Potrivit cerinţelor angajatorului, posturile vacante ale unităţii spitaliceşti din Craiova le oferă o şansă atât persoanelor cu experienţă în domeniu, cât şi debutanţilor. Cele mai multe posturi pentru debutanţi sunt cele de registrator medical (11), infirmieră (25) şi asistenţi medicali (34). Debutanţi se caută şi pentru Relaţii cu publicul, pentru Biroul de achiziţii publice, pentru Compartimentul informatică şi pentru Compartimentul administrativ.

Posturi de conducere
În ceea ce priveşte funcţiile de conducere, spitalul are nevoie de asistenţi medicali şefi pentru mai multe clinici, printre care: dermatologie, medicina muncii, oncologie, reumatologie, gastroenterologie, ortopedie, urologie, pentru săli de operaţie şi pentru laboratorul de analize medicale. De asemenea, şi pentru Biroul de achiziţii publice este nevoie de un şef, persoana în cauză trebuind să aibă studii superioare în domeniul economic (minimum 2 ani vechime în specialitate).

Taxe de înscriere
Dacă pentru o parte dintre concursuri s-au depus deja dosare, expirând termenul de depunere, persoanele interesate mai au timp la dispoziţie pentru anumite posturi. Astfel, pe site-ul unităţii medicale, la secţiunea „Cariere” se pot obţine toate informaţiile necesare cu privire la acest nou val de angajări. Informaţii se mai pot obţine şi la sediul spitalului sau sunând la numărul de telefon 0251.502.306. Înscrierea la concurs se face achitând şi o taxă de 100 sau 150 de lei.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ