Stelian Bărăgan, noul viceprimar al Craiovei

Stelian Bărăgan este noul viceprimar al municipiului Craiova. Acesta a fost ales prin vot, în cadrul şedinţei de Consiliu Local al municipiului Craiova din data de 27 iulie a.c., consilierii PNL votând împotrivă.

0

Stelian Băragan a fost singura propunere a social democraţilor doljeni, în vederea ocupării celui de-al doilea post de viceprimar. Întrucât îl consideră ca neavând autoritatea necesară pentru o asemenea funcţie, consilierii locali din partea PNL au votat împotriva lui Bărăgan. „Opoziţia se declară împotriva acestei nominalizări. Nu este normal să aflăm aceste lucruri de pe reţelele de socializare. Considerăm că era nevoie de o persoană cu o mai mare autoritate şi de aceea noi, consilierii PNL, prezenţi în sală, vom vota împotrivă”, a precizat Flavius Sirop, consilier local din partea PNL.

„Iată că avem o echipă completă”
Cele patru voturi de împotrivire nu l-au împiedicat pe Stelian Bărăgan să ajungă viceprimar. Acesta a fost ales cu 16 voturi, dând asigurări că va aface echipă bună cu cei din Primăria Craiova. „Iată că avem o echipă completă la primărie, o echipă completă şi puternică. De mâine vom merge în cartiere pentru că suntem în slujba cetaţenilor şi trebuie să rezolvăm problemele cu care se confruntă. Mulţumesc colegilor pentru susţinere şi mulţumesc şi colegilor liberali. Asta înseamnă democraţie”, a declarat Bărăgan.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ