Indiscreții de Vâlcea

0

ALDE Vâlcea „împunge” PSD cu halda de steril
Nu de mult, deputatul ALDE Dumitru Lovin şi Adrian Buşu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, au comis un atac subtil, dar bine punctat la preşedintele CJ, Constantin Rădulescu, precum şi la parlamentarii PSD Vâlcea. Pe 13 iulie a.c., Lovin şi Buşu au fost la Alunu, la halda de steril aflată în mişcare şi pe care, din motive încă neelucidate, social-democraţii au cam “eludat-o” . Anunţul şi pozele aferente au fost făcute publice într-un comunicat de presă al ALDE din care cităm: „Majoritatea oamenilor politici sunt deja în vacanţă, însă la ALDE Vâlcea lucrurile stau cu totul altfel. Deputatul Dumitru Lovin şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Adrian Buşu, au fost zilele acestea la Alunu, unde s-au interesat de soarta oamenilor afectaţi de alunecările de teren din zonă, dar şi de alte probleme ale localităţii” etc., etc. Se aude că între Rădulescu şi Buşu există tensiuni ce se acutizează pe zi ce trece. Hm, asta nu-i de bine!

Bagheta filarmonicii boleşte de două luni
De două luni, dirijorul Mihail Ştefănescu, directorul Filamonicii ”Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea, este în concediu medical. El s-a îmbolnăvit subit pe 16 mai, exact în ziua în care trebuia să susţină cea de-a doua probă a evaluării în funcţie. Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, a anunţat că aşteaptă ca Ştefănescu să iasă din concediu pentru a susţine şi proba interviului. Însă, în acelaşi timp, îi reproşează acestuia faptul că instituţia pe care o conduce nu interacţionează cu publicul, dar şi nişte aranjamente care i-au adus venituri materiale foarte mari. Acestea pot fi argumente pertinente, dar de-a lungul timpului Filarmonica ”Ion Dumitrescu” a fost ţina unor declaraţii ilare. Spre exemplu, un fost primar interimar spunea că acolo ar trebui să se ia măsuri deoarece „sunt prea multe instrumente!”

Zece candidaţi pe un post de actor la ”Ariel”
La concursul pentru un un post de actor la Teatrul Municipal ”Ariel” din Râmnicu Vâlcea s-au înscris nu mai puţin de zece candidaţi. Asta sună bine! La fel de bine sună şi faptul că Dan Constantin, directorul interimar al TM, a anunţat că în proiectele instituţiei există şi un spectacol de teatru de revistă, dar şi invitarea în viitor a unor trupe de revistă la Festivalul Ariel Râmnic Fest.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ