Ansamblul „Maria Tănase”, succes deplin cu „Nuntă de pomină la olteni”

Artiştii Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” muncesc continuu, cea mai mare împlinire a lor, indiferent că vorbim despre orchestră, dansatori sau solişti, este faptul că publicul îi iubeşte. Dovadă a acestei iubiri stau spectacolele pe care le susţin la solicitarea oamenilor din toate colţurile ţării. „Nuntă de pomină la olteni” i-a bucurat şi pe bucureşteni, oltenii noştri participând la Festivalul Internaţional de Folclor „Muzici şi Tradiţii în Cişmigiu”.

0

Obiceiul nunţilor olteneşti va fi făcut cunoscut şi publicului din Alexandria. În data de 25 august a.c., artiştii Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” vor merge în acest oraş, tocmai pentru a-i bucura pe toţi cei care iubesc folclorul. Potrivit impresarului ansamblului craiovean, Mihaela Smarandache, „Nuntă de pomină la olteni” s-a bucurat de un real succes în Capitală. „Stagiunea de vară 2017 a Ansamblului Folcloric «Maria Tănase» din Craiova se încheie în forţă. La două zile după ce au susţinut un spectacol cu transmisiune în direct pe postul Etno TV, de cinci ore la Zilele localităţii Gogoşu, artiştii s-au deplasat la Bucureşti pentru a prezenta un fragment din spectacolul tematic «Nuntă de pomină la olteni». Spectacolul a avut loc în Cişmigiu. Festivalul Internaţional de Folclor «Muzici şi Tradiţii în Cişmigiu» este singurul eveniment de acest tip din zona de sud a României şi unul dintre evenimentele marcante ale anului cultural românesc. Manifestarea se bucură de recunoaștere naţională şi internaţională datorită prezenţei pe scenă, la fiecare ediţie, a peste 2.000 de invitaţi din toate zonele României, dar şi din străinătate, precum şi a unui public de aproximativ 25.000 de spectatori”, a precizat Smarandache.

Și Sindicaliştii de la Avioane petrec olteneşte
Ansamblul „Maria Tănase” a fost ales şi de către sindicaliştii de la Fabrica de avioane din Craiova, care vor petrece la Ziua Aviaţiei Române alături de Mariana Ionescu Căpitănescu, Petrică Mîţu Stoian, Constantin Enceanu, Lavinia Bîrsoghe, Liliana Popa, Manuela Motocu, Cristian Bănăţeanu, Ciri Mayer, Liviu Dică şi Aneta Sisu. Evenimentul va avea loc în data de 20 iulie a.c.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ