Locuri de muncă în Germania

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj dispune, prin intermediul Reţelei EURES, de 16 posturi pentru lucrători calificaţi, trebuind ca doljenii interesaţi să îşi dorească să desfăşoare o activitate sezonieră în Germania. Locurile de muncă sunt pentru ospătari, bucătari, coordonatori evenimente, recepţioneri şi lăcătuşi.

0

Potrivit reprezentanţilor AJOFM Dolj, cele 16 posturi sunt oferite de Hotel Marriott Frankfurt şi de către alţi angajatori germani, reprezentaţi de Agenţia Federală de Muncă-Serviciile de Plasare Internaţională Saxonia. Selecţia va avea loc la Braşov, în luna septembrie a acestui an. „Pentru ocuparea posturilor vacante, trebuie îndeplinite următoarele condiţii: pentru posturile de ospătar: calificare profesională şi experienţă în domeniu, precum şi cunoştinţe bune/foarte bune de limbă germană şi engleză (nivel B1/B2); pentru posturile de recepţioner: calificare profesională şi/sau experienţă în domeniu, abilităţi de utilizare a programului de rezervare Opera şi cunoştinţe foarte bune de limbă germană şi engleză (nivel C1/C2); pentru posturile de bucătar/commis de cuisine: calificare profesională şi experienţă în domeniu, precum şi cunoştinţe foarte bune de limbă germană (nivel B2) sau de limbă engleză (nivel C1/C2); pentru postul de coordonator evenimente: studii universitare în domeniul turismului şi experienţă în organizarea de evenimente, abilităţi de contabilitate şi de utilizare a programului Opera Sales & Catering, precum şi cunoştinţe foarte bune de limbă germană şi engleză (scris, vorbit – nivel B2/C1); pentru postul de lăcătuş: calificare profesională şi experienţă în domeniu, autorizaţie de sudură şi cunoştinţe bune/foarte bune de limbă germană şi engleză (nivel B1/B2)”, a explicat Alina Ghercioiu, purtător de cuvânt al AJOFM Dolj.

Salarii de peste 2.500 de euro/lună
Contractele de muncă pot fi pe durată determinată, de 12 luni, cu posibilitate de prelungire sau pot fi permanente. Salariul oferit este de 1.800 – 2.250 euro brut/lună, pentru posturile de ospătar, 1.850 – 2.095 euro brut/lună, pentru posturile de bucătar/commis de cuisine, 2.095 euro brut/lună pentru posturile de recepţioner, 2.000 – 2.500 euro brut/lună pentru postul de coordonator evenimente şi 2.513 euro brut/lună pentru postul de lăcătuş. Angajatorii pot asigura cazarea gratuit/contracost sau oferă sprijin în vederea găsirii unei locuinţe. Persoanele cu domiciliul în judeţul Dolj, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ