Înscrierile la facultate, în plină desfăşurare

Tinerii din judeţul Dolj care au promovat examenul de Bacalaureat au trecut la etapa înscrierilor la facultate. Oferta educaţională a Universităţii din Craiova nu este deloc una săracă, cele mai multe facultăţi mergând pe varianta concursului de dosare.

0

Înscrierile la facultate au luat startul în data de 10 iulie a.c., când o parte dintre facultăţi au demarat „recrutarea” viitorilor studenţi. Sunt şi facultăţi însă care primesc dosarele începând de azi. În total, la Universitatea din Craiova sunt 2.864 locuri la licenţă-buget (din care 33 de locuri sunt destinate candidaţilor de etnie rromă) şi 1.650 locuri-buget la master (din care 14 sunt destinate candidaţilor de etnie rromă). De asemenea, tinerii care vor să devină studenţi mai au la dispoziţie şi 2.917 locuri la taxă. În prezent, pentru perioada 2017-2010, Universitatea din Craiova oferă posibilitatea pregătirii în 55 domenii de licenţă, iar la nivel de master sunt disponibile 42 de domenii.

Centru de înscrieri în Slatina
Pentru a veni în sprijinul candidaţilor, reprezentanţii Universităţii craiovene s-au deplasat şi anul acesta la Slatina. Aici funcţionează un centru special de înscrieri pentru elevii din judeţul Olt, activitatea derulându-se la sediul Colegiului Naţional „Radu Greceanu” din Slatina, în perioada 10-14 iulie a.c.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ