Spitalul „Filantropia” se mută în noua clădire

Spitalul Municipal „Filantropia” şi Water Park-ul Craiovei, două dintre proiectele mari ale municipalităţii, se află în această perioadă în plin proces de recepţie. Dacă în cazul unităţii medicale procedurile se apropie de final, la zona de agrement recepţia va mai dura ceva timp.

0

Potrivit primarului Craiovei, Mihail Genoiu, sunt şanse mari ca la finele săptămânii viitoare să se pună punct recepţiei Spitalului „Filantropia”. În scurt timp vor demara şi mutările din vechea clădire, cele trei secţii urmând a fi duse pe rând în noul spaţiu. „La acest spital, recepţia este în toi. În prezent se probează sistemele de incendiu şi alarmare, practic tot ce ţine de ISU. Sperăm ca săptămâna viitoare să terminăm cu recepţia. Apoi va avea loc predarea efectivă şi mutarea spitalului din vechea clădire în noul spaţiu. Am vorbit cu managerele şi au stabilit ca secţiile să fie mutate pe rând pentru a nu fi perturbată activitatea spitalicească”, a explicat Genoiu.

Salvamarii, greu de găsit
Legat de Water Park-ul craiovean, şi aici recepţia avansează, marea problemă continuând să fie salavamarii, mai exact lipsa acestora. „Şi la Water Park facem progrese legat de recepţie. Au mai fost găsite şi defecţiuni şi se merge în paralel şi cu remedieri acolo unde este cazul. Se efectuează lucrări şi la intrarea mare unde se amenajează o zonă comercială şi parcarea, absolut necesare pentru ca avest parc de distracţii să devină funcţional. Marea problemă aici sunt posturile pentru salvamari care nu se ocupă. Este şi perioada de vară şi este un pic mai greu dar într-un final trebuie să soluţionăm pentru că situaţia o impune”, a menţionat edilul Craiovei.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ