„Așa cum a promis, Organizația de femei a ALDE Dolj continuă să promoveze în spațiul public valori, oameni și idei care pot constitui exemple demne de urmat și surse de motivație pentru comunități întregi de oameni, fie ele sociale sau profesionale. Reprezentantele OFLDE, organizație condusă de Anișoara Stănculescu, fostul candidat al ALDE la primăria Craiovei, s-au aflat miercuri la Caraula unde au sărbătorit-o pe doamna Stana Nicolae, care a împlinit respectabila vârstă de 103 ani. Reprezentantele ALDE Dolj i-au cântat doamnei Stana LA MULȚI ANI și i-au oferit un tort aniversar. Centagenara le-a mulțumit și le-a sfătuit să aibă tot timpul grija la sănătate, sugerându-le că echilibrul și cumpătarea în viață sunt secrete ale longevității.
Tot miercuri, la Caraula, doamnele din OFLDE DOLJ au premiat cu rechizite și un tort sub formă de carte, doi frați foarte buni la învățătură, proveniți dintr-o familie monoparentală – Marius Ghionea, nota 9,90 la evaluarea națională și Ionela Ghionea – 9,03 la bacalaureat, copii crescuți doar de tatăl lor, domnul Florin Ghionea, un om care merită tot respectul nostru.
ALDE Dolj, prin organizațiile de tineret și femei vor continua acest demers de a prețui, fie și prin gesturi simbolice, oameni care trebuie să fie cu adevărat mândria Doljului și a doljenilor“, se arată într-un comunicat de presă.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ