Cursuri gratuite de public-speaking pentru tinerii doljeni

Tinerii din Dolj, cu vârsta între 14 şi 25 de ani, au posibilitatea să participe gratuit la cursuri de public-speaking. Astfel, aceştia vor învăţa să vobească în public şi, cel mai important, să îşi stăpânească emoţiile în astfel de situaţii. Cursurile sunt organizate de către reprezentanţii Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Dolj şi vor avea loc la Centrul de Agrement Cozia, judeţul Vâlcea.

0

În proiect vor fi incluşi 20 de tineri, aceştia urmând să plece la cursuri în perioada 23-27 iulie a.c. „Aceste cursuri gratuite sunt oferite în cadrul proiectului ARGUMENT, organizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj. Cei interesaţi pot intra pe link-ul https://docs.google.com/…/1bNkt-HmHs1youEpjv1Pdyg89DhO…/edit şi se pot înscrie până pe 17 iulie 2017. Vor fi 20 de tineri care vor avea parte de o experienţă de neuitat. Cursurile vor avea loc în perioada 23-27 iulie 2017, la Centrul de Agrement Cozia, judeţul Vâlcea, iar instruirea va fi oferită de Asociaţia Regională de Dezbateri, Oratorie şi Retorică Oltenia. Costurile de instruire, cazare, masă şi transport sunt suportate de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj”, a menţionat directorul DJST Dolj, Alina Ionescu.

Criterii de selecţie
Până la ora actuală, nu mai puţin de 33 de persoane s-au înscris în vederea participării la acest curs. Criteriile de selecţie sunt legate de motivaţie şi durabilitate, practic de tot ceea ce vor face tinerii cu informaţiile şi competenţele dobândite în cadrul cursului. Acesta este al doilea an când se derulează proiectul ARGUMENT, organizatorii sperând că lucrurile nu se vor opri aici.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ