Prima ediție a târgului AGRO OLTENIA, organizată în perioada 13-15 octombrie, la Centrul Multifuncţional

AGRO OLTENIA se anunţă ca fiind cel mai mare eveniment expoziţional din Oltenia dedicat agriculturii şi industriei alimentare, aflat la prima ediţie, eveniment ce se va desfăşura la Craiova pe parcursul a trei zile, în perioada 13-15 octombrie 2017, în incinta Centrului Multifuncţional.

0

Târgul AGRO OLTENIA doreşte să fie un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialişti, manageri şi autorităţi din domeniul agriculturii şi industriei alimentare. Acest eveniment va oferi expozanţilor o oportunitate unică de a-şi pune în valoare produsele, tehnologiile şi proiectele de dezvoltare.
Maşini, tractoare şi utilaje agricole performante, produse dedicate creşterii animalelor şi păsărilor de fermă, pomiculturii şi legumiculturii, vor fi prezentate de către expozanţi.
Târgul se adresează atât marilor producători agricoli cât şi microfermelor, gospodăriilor ţărăneşti active, producătorilor de produse alimentare tradiţionale şi ţărăneşti, entităţilor non-agricole din mediul rural, precum şi agricultorilor pasionaţi.
Pe lângă firmele de pe piaţă din România, şi-au anunţat prezenţa la târg firme de profil din Bulgaria, Serbia, Spania, Italia, Ungaria şi Israel.
În cadrul evenimentului, va avea loc o expoziţie de animale şi păsări de rasă, cât şi prezentarea unor soiuri româneşti de măr şi căpşuni.
Companiile prezente la târg vor veni cu oferte promoţionale pe toată perioada târgului, premii, tombole şi vouchere de reduceri.
Pe durata târgului vor fi organizate conferinţe şi seminarii, prezentări şi demonstraţii dedicate în special vizitatorilor specialişti.
Vor fi organizate simpozioane privind valoarea nutriţională şi economică a căpşunului, precum şi valoarea nutriţională şi economică a zmeurului/murului/afinului/coacăzului şi altor fructe de pădure.
Nu în ultimul rând, cei prezenţi vor putea afla arta cultivării ciupercilor Pleurotus, Champignon şi Shiitake (ciupercă parfumată) ca afacere sau hobby.
În parcarea din faţa Centrului Multifuncţional vor fi instalate 6 corturi de mari dimensiuni în suprafaţă totală de 1.300 mp în care vom regăsi expozanţii prezenţi la târg.
Atmosfera de voie bună va fi întreţinută de interpreţi şi ansambluri folclorice din toată regiunea Olteniei, ce vor concerta pe o scenă de mari dimensiuni instalată în parcarea Centrului Multifuncţional.
Pentru vizitatori va fi amenajată o zonă de food unde se vor servi bunătăţi din bucătăria tradiţional românească, stropite din belşug cu diverse soiuri de vin de la producători expozanţi din regiunea Olteniei.
Pe durata celor trei zile de târg, organizatorii vor asigura pentru vizitatori transport gratuit din principalele cartiere ale oraşului către AGRO OLTENIA.
Se estimează un număr de 8.000 de vizitatori care, pe lângă AGRO OLTENIA, vor avea posibilitatea să viziteze şi TÂRGUL DE COMERŢ AL OLTENIEI EDIŢIA II, ce se va desfăşura în acelaşi timp în pavilionul central din Centrul Multifuncţional.
Evenimentul va fi puternic mediatizat atât în presă locală cât şi în cea centrală. Vor exista panotaje stradale ce vor anunţa evenimentul în toate judeţele Olteniei.
Un număr de patru radiouri vor difuza spoturi publicitare şi vor avea emisiuni dedicate evenimentului.
Reviste de specialitate vor fi prezente la târg, unde vor organiza sesiuni şi conferinţe pe teme specifice evenimentului.
Nu în ultimul rând, evenimentul va fi prezentat pe posturile de televiziune şi în mediul online.
Organizatoarea AGRO OLTENIA este firma PS Multiservices SRL, cea care organizează cele mai mari evenimente expoziţionale din Oltenia: Târgul de Comerţ al Olteniei şi Târgul de Turism al Olteniei.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ