PSDragnea l-a dat jos pe Grindeanu, dar miniştrii iubitori de penali #Rezistă!

0

Ceea ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni este de-a dreptul halucinant şi arată disperarea lui Liviu Dragnea şi a acoliţilor săi de a scăpa de zăngănitul cătuşelor. Guvernul Grindeanu, care oricum căzuse în dizgraţia publică după cele întâmplate cu Ordonanţa 13, se pare că „nu a făcut suficient” pentru acapararea justiţiei şi puşcăriabilii din PSD au decis debarcarea acestuia de la Palatul Victoria, sub pretextul „neîndeplinirii măsurilor din programul de guvernare”.
Iată ce declara, acum câteva zile, fostul şi viitorul ministrul al muncii, doamna Lia Olguţa Vasilescu: „Haideţi să nu ne mai ascundem după deget şi să spunem lucrurilor pe nume! Cine a făcut parte din acest guvern dezastruos? Vă spun eu: doar nişte neica-nimeni, o adunătură de hoţi şi de proşti, care într-o ţară normală ar fi reprezentat drojdia societăţii. Şi când spun asta, nu exagerez deloc, pentru că eu ştiu ce vorbesc!” Aproape că o compătimesc pe doamna ministru şi mă gândesc cât de greu i-a fost să stea la masă cu atâţia borfaşi. Şi câtă cruzime din partea PSD, să o trimită pe doamna Vasilescu să facă parte şi din noul executiv, condus de Mihai Tudose, care va fi format în mare parte din aceiaşi „neica-nimeni, hoţi şi proşti”. Oare cât mai puteţi #Rezista, doamnă ministru? Daţi-vă demisia, eliberaţi-ne şi eliberaţi-vă de această povară!
Referitor la noua propunere de prim-ministru, chiar PSD-iştii, în analiza lor, au constatat că absolut nicio măsură ce ţinea de Ministerul Economiei, condus până acum de domnul Tudose, nu a fost dusă la îndeplinire. În mod clar, nu competenţa, ci aservirea faţă de Liviu Dragnea a condus la promovarea acestuia în funcţia de prim-ministru. Să sperăm că la Palatul Victoria funcţionează aerul condiţionat, pozele care circulă în mediul online, trădând problemele pe care le are domnul Tudose cu “căldura”.
Să nu uităm până unde a fost dispus să meargă infractorul din Teleorman! Ar fi dat UDMR-ului Transilvania cu totul pentru a-şi asigura voturile acestora la moţiunea de cenzură şi cel mai grav aspect este reprezentat de declaraţiile fostului premier, Sorin Grindeanu, care a afirmat că una dintre acuzele pe care i le aduce Liviu Dragnea este aceea că nu a condus România spre a avea o mai bună relaţie cu Rusia! Atât timp cât Liviu Dragnea va rămâne în fruntea Partidului Social Democrat, demersurile sale pentru modificaţia în domeniul justiţiei vor continua şi va trebui să fim vigilenţi la ce se va întâmpla pe scena politică în perioada următoare!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ