Porţia de venin
Dragă domnule deputat Lovin, dacă oportunistul e doar fudul, nu-i oportunist destul!

0

Când ați fost ales parlamentar al României, mă așteptam să deveniți o voce și-o conștiință. Chiar și așa, cu viziunile dumneavoastră radicale. Numai că la o jumătate de an de la alegeri, perseverați cu succes în postura de neica-nimeni. Deh, una-i bărbăția de stadion, alta-i bărbăția politică. Iar dumneavoastră, domnule Lovin, nu păreți să fi depășit tușa.
Vă spun cu sinceritate că îmi placeaţi mai mult în perioada în care lucrați cu Ion Cîlea. Erați – paradoxal – o slugă demnă. Acum, sunteți un vechilaș politic, infatuat și comod. N-aș fi stricat pe dumneavoastră aceste cuvinte dacă miercuri, 21 iunie, în Parlament, nu ar fi fost programat votul moțiunii de cenzură. În acest context, Tăriceanu al dumneavoastră și Dragnea al PSD-ului au încercat să cumpere cele 30 de voturiale UDMR, negociind în defavoarea României, Statutul Legii Minorităților. Știindu-vă un apărător autodeclarat al valorilor națonaliste, am sperat să vă treziți din acest dolce far niente parlamentar și să aveți o reacție prealabilă. Măcar una, subtilă, pe facebook!
Ce ați făcut dumneavoastră, domnule Lovin? Ați tăcut mâlc, arătându-vă preocupat de postări cu aselenizarea americană din 1969. Asta am văzut cu toții, pe pagina lui Dumitru Lovin. Apoi, azi, marți – 20 iunie, când s-au limpezit un pic apele, ați recurs la o șmecherie. La o jumătate de oră după ce România aflase că Legea Minorităților a fost retrasă, atât din Senat cât și din Camera Deputaților, ați anunțat, cu emfază, că nu veți vota niciodată pentru unguri! Și să fi vrut, nu mai puteați vota, domnule!
Cam târzior ați mimat dragostea de țărișoară, deputat Dumitru Lovin! Nici măcar oportunist cu reflexe aferente nu puteți fi. De asta vă spun: dacă oportunistul e doar fudul, nu-i oportunist destul!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ