Ateliere creative, organizate de Muzeul Olteniei

În perioada 03-28 iulie 2017, Secția de Istorie-Arheologie, din cadrul Muzeului Olteniei, organizează săptămânal ateliere creative în spațiul interactiv din str. Madona Dudu nr. 14, astfel:

0

– „Micul arheolog”, în fiecare zi de marți, începând cu ora 09.30. Atelierul este coordonat metodologic de către Popescu Valentina și Popescu Irina, muzeografi în cadrul Secției de Istorie-Arheologie;
– „Mânuțe pricepute” (modelaj lut și pictură ceramică), în fiecare zi de joi, începând cu ora 09.30. Atelierul este coordonat metodologic de către Popescu Valentina și Popescu Irina, muzeografi în cadrul Secției de Istorie-Arheologie;
– „Atelier creație bijuterii” , în fiecare zi de vineri, începând cu ora 09.30. Atelierul este coordonat metodologic de către Adina Gherban, muzeograf în cadrul Secției de Istorie-Arheologie.
Activitățile se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 4-12 ani, iar înscrierile vor avea loc în perioada 15 – 30 iunie, în limita locurilor disponibile (grupe pe vârste apropiate, a câte 20 de copii).

Înscrierile se fac la numărul de telefon 0251.417756 și la sediul Secției de Istorie-Arheologie (str. Madona Dudu nr. 14), între orele 09-16.00.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ