Deputatul Ionuţ Stroe şi europarlamentarul Marian Jean Marinescu se luptă pentru o funcţie de vicepreşedinte la Consiliul Naţional al PNL

Deputatul Ionuţ Stroe şi europarlamentarul Marian Jean Marinescu s-au înscris în cursa pentru obţinerea unei funcţii de vicepreşedinte la Consiliul Naţional al PNL care se va reuni duminică - 18 iunie pentru alegerea funcţiilor în conducerea liberalilor.

0

Astfel, Ionuţ Stroe candidează pentru o funcţie de vicepreşedinte pe politică externă, apărare şi siguranţă naţională, acolo unde şi-au mai depus candidatura Popescu Ligia, Vlad Nistor, Radu Surugiu, Radu Carp şi Aleodor Frâncu. La rândul său, europarlamentarul Marian Jean Marinescu vizează funcţia de vicepreşedinte pentru regiunea de dezvoltare Sud-Vest Oltenia, acolo unde s-au mai înscris şi Gigel Ştirbu, Marius Bălu şi George Stănculescu.
Conform centralizării, pentru funcţia de membri în conducerea PNL şi-au depus candidatura 41 de liberali. Consiliul Naţional al PNL se va reuni duminică, la o zi după congresul PNL, în urma căruia va fi ales preşedintele partidului, funcţie pe care o vizează Ludovic Orban şi Cristian Buşoi.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ