ALDE mulțumește craiovenilor care au votat pentru candidatul nostru, Anișoara Stănculescu. Este un vot de încredere că Proiectul nostru pentru Craiova poate câștiga susținerea majorității craiovenilor în 2020. ALDE va continua să meargă printre oameni și să caute împreună cu ei soluțiile pentru dezvoltarea mai rapidă a Craiovei și creșterea calității vieții în toate zonele orașului.
Îl felicităm pentru victorie pe domnul Genoiu. Îi vom înmâna sutele de solicitări pe care le-am primit direct de la craioveni în această campanie. Poate le va aranja într-o ordine corectă de priorități și va începe să le rezolve.
Pe de altă parte, atragem atenția liderilor locali ai PNL să nu mai caute justificări penibile pentru prăbușirea lor evidentă, pentru o campanie slabă și pentru un rezultat pe măsură. ALDE și-a obținut voturile pe stradă, câștigând încrederea oamenilor. Nu ne-a transferat nimeni nimic. Dimpotrivă!
ALDE a înțeles mesajul craiovenilor. Și al celor care au venit la vot. Și al celor care au stat acasă. Trebuie să ne schimbăm atitudinea față de cetățeni dacă vrem ca ei să vină la vot. Și nu doar în campanii.
ALDE a obținut acest rezultat, invidiat de toată lumea, pentru că am mers acolo unde trăiesc craiovenii și am vorbit la modul serios cu ei, indiferent de categoria socială. Și pentru că am avut un proiect-alternativă pentru dezvoltarea orașului.
Pentru noi este limpede acum că peste jumătate dintre cetățenii Craiovei caută o alternativă liberală autentică pentru 2020.
Vom încerca să ne pregătim așa cum se cuvine pentru a răspunde la aceste așteptări.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ