Indiscreții de Vâlcea

0

La moţiunea lui Orban a lipsit Orban
Domn’e, se adunară liberalii vâlceni, zilele trecute, în două reprize, pentru a dezbate moţiunile celor doi contracandidaţi la şefia PNL, Cristian Buşoi şi Ludovic Orban. Buşoi veni, deşi organizaţia, mai puţin şeful care s-a abţinut de la vot, se antepronunţase că îl va susţine pe Orban. A doua zi, urma Ludovic. Preferatul, cum devine. Se umplu Teatrul ”Anton Pann” cu liberali (bună alegere, având în vedere personajul), veniră invitaţi din alte judeţe! Veniră mulţi, numai Orban nu veni! Lipsi la moţiunea lui, care va să zică. Eh, a mers şi în lipsă. Câte nu merg aşa în ţara asta!

Festivalul sculpturilor cu drujba la Vaideeni
Între 18 şi 23 iulie, la Pensiunea Cerna din Vaideeni va avea loc Festivalul sculpturilor cu drujba, prima ediţie.Vă aşteptăm la un festival al mânuitorilor de drujbe în slujba artei. Este primul festival de acest gen din Romania. În cele 5 zile ale festivalului, veţi putea urmări pe viu cum „oamenii cu drujba” vor transforma buştenii în opere de artă. În paralel, veţi face cunoştinţă cu tradiţiile gastronomice ale locului, cu voia bună şi meseriile tradiţionale. Va fi amenajată şi o expoziţie cu vânzare pentru sculpturi realizate cu drujba. Intrarea este liberă. Peisajul este superb. Informaţii pe pagina de facebook a pensiunii”, anunţă organizatorii. În contextul acesta, un banc cu drujba pică bine, chiar dacă există diferenţe între cele două situaţii: Merge baciul la magazin şi cumpără o drujbă. Acasă citeşte pe prospect că poate tăia 100 de copaci pe zi. După trei zile de muncă, reuşeşte să doboare 95 de copaci. Supărat, se duce la magazin: „Domnule, drujba asta nu e bună, în prospect scrie că taie 100 de copaci, dar eu am tăiat numai 95”. Vânzătorul porneşte drujba, la care badea: „Aaaaaa, are şi motor!!”

Îşi mai aminteşte cineva de Nicolae Pătru?
Îşi mai aminteşte cineva de Nicolae Pătru, fost parlamentar al Partidului România Mare? Este aproape de nerecunoscut, cu mustaţă şi barbă! În rest, e bine, mersi! Se ocupă de afaceri de succes cu imobiliare şi mobilă. A închiriat unui bar o parte din clădirea de pe b-dul General Magheru, din Râmnicu Vâlcea, şi acolo joacă zilnic şah. Dat naibii, Pătru! Dintotdeauna a ştiut să îşi facă din viaţă un privilegiu.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ