ALDE Dolj: Susţinem decizia prelungirii până la 31 decembrie a termenului privind acordarea facilităţilor fiscale pentru craioveni

Anișoara Stănculescu, candidat ALDE la Primăria Craiovei: „Munca și timpul craiovenilor, calitatea lor de contribuabili trebuie respectată de la primar și până la ultimul om din primărie. Nu trebuie să fim rigizi, trebuie să venim în întâmpinarea celor care plătesc taxe și impozite, inclusiv cu prelungirea unor termene legate de plăți“.

0

Ca partid liberal modern, ALDE crede că drepturile și libertățile cetățenești sunt la fel de importante ca și obligațiile cetățenești. Craiovenii țin pe umerii lor acest oraș, cu taxele și impozitele pe care le plătesc fie ca persoane fizice, fie ca persoane juridice. Munca acestor oameni trebuie respectată, cu atât mai mult cu cât majoritatea craiovenilor se confruntă cu puținătatea resurselor financiare. Autoritățile locale au datoria să găsească în permanență soluții pentru ca și contribuabilii să își achite obligațiile fiscale, elimininând pe cât posibil statutul de restanțieri.
Consilierii municipali ai ALDE vor vota în ședința de joi, 25 mai, prelungirea până la 31 decembrie a termenului privind acordarea facilităților fiscale pentru cetățenii Craiovei.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ