APIA Dolj, program de lucru în week-end pentru cererile unice de plată

Fermierii din judeţul Dolj mai au la dispoziţie zece zile pentru a depune cererile unice de plată pentru anul 2017. Cei interesaţi sunt aşteptaţi la sediul APIA Dolj, centrul judeţean, sau la centrele locale APIA. Termenul limită pentru a aduce actele necesare este data de 15 mai a.c.

0

Reprezentanţii APIA Dolj vor fi la serviciu şi în următoarele două weekend-uri, respectiv 06 – 07 mai şi 13 – 14 mai, tocmai pentru a face faţă tuturor solicitărilor. Referitor la situaţia depunerii Cererilor unice de plată, până la data de 03 mai a.c., la nivelul județului Dolj, erau înregistrate nu mai puţin de 27.600 de cereri, reprezentând 70% din totalul estimat.

Nerespectarea termenului limită duce la pierderea subvenţiei

Potrivit legislaţiei în vigoare, fermierii care nu vor depune cererile până la data de 15 mai a.c. nu vor putea beneficia de subvenţii. „Programul prelungit vine ca o măsură de sprijin pentru evitarea aglomerației și a întârzierilor în depunerea cererilor și conduce la diminuarea timpului necesar fiecărui fermier la completarea și depunerea cererii unice de plată. Adresăm pe această cale rugămintea ca potenţialii beneficiari ai sprijinului financiar să respecte programarea la care au fost invitați să depună Cererea unică de plată, iar cei care nu au reușit să se prezinte la data programată să contacteze de urgență Centrul județean sau centrele locale APIA Dolj de care aparțin”, se arată într-o informare de presă a APIA Dolj.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ